Last news in Fakti

11 Октомври, 2021 09:45 5 299 23

Уайлдър пак се оплака от ръкавиците на Фюри

  • тайсън фюри-
  • дионтей уайлдър

Американецът е искал обяснение от Атлетическата комисия

Уайлдър пак се оплака от ръкавиците на Фюри - 1
Снимка: БГНЕС

Дионтей Уайлдър отново намери повод, за да се оплаче от прийомите, които Тайсън Фюри е използва, за да го победи и в третия им последен мач за титлата на WBC. Този път той заподозря, че материалът на боксовите ръкавици на британеца не е бил регламентиран.

Получих информация за нередност с ръкавиците му и поисках обяснение от съдиите преди мача. Те ми казаха, че от 30 години са в бизнеса и разбират достатъчно от бокс. Може да имат опит, но, докато не ги ударят в лицето с такава ръкавица, няма да разберат за какво говоря. В миналия ни мач се случи същото. Конската грива е по-твърда от пяната, но съдиите се опитаха да ме убедят, че ръкавиците са достатъчно меки“, каза американецът пред 78SportsTV.

„Циганския крал“ нокаутира „Бронзовия бомбардировач“ в 11 рунд в Лас Вегас през изминалия уикенд, а срещата бе определена от мнозина за „Мача на годината“. Двамата паднаха по 2 пъти в нокдаун, но намериха сили, за да се изправят, а накрая Уайлдър падна безжизнен на земята.

Припомняме, че американецът се оплака и предния път, когато загуби, но тогава обясни, че в ъгъла на Фюри са измествали ръкавиците така, че ударите му да падат под нечестен ъгъл.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър

    49 5 Отговор
    дееейййба и нещастния афроамериканец BLACK LIFE DOESNT MATTER
  • 2 НМД

    44 0 Отговор
    Все за нещо ще намери
    да се начумери:
    ту му млякото горещо,
    ту пък друго нещо.
  • 3 Гост

    47 0 Отговор
    Истината е , че за пореден път след 4 рунд нямаш въздух и краката ти олекват! За друго не знам!

    Коментиран от #18

  • 4 Далаверата именно се прави

    0 14 Отговор
    От опитни. Ама ми е чудно как съдия може да говори като продавач на зарзават???
  • 5 Кирил Аврамчев

    13 3 Отговор
    Със сигурност Фюри е 4 пъти по добър боксьор от Уайлдър ,бомбата се изложи в пъти, в пъти Обаче и на мен ми прави впечатление че като удари сеедно парни чукове , а Фюри още от преди не се "извисява" с много тежко удари , той е изключително бърз , техничен , крив боксьор ,но найстина като удари им кърши вратовете . Има доза истина в това нещо , не казвам нщ друго Фюри е топа в бокса

    Коментиран от #11

  • 6 Киро Роки

    29 0 Отговор
    Винаги ръкавиците са виновни, МНОГО БИЯТ .
  • 7 Хаха

    15 2 Отговор
    Фюри щеше да го нокаутира във втория рунд ако не беше гонга. А и картоните на съдиите показват огромна преднина на Фюри
  • 8 Фюри

    13 2 Отговор
    Ако фане пулю и оня тей ланка още на втория рунд
  • 9 Тачито

    13 0 Отговор
    Следващия път без ръкавици
  • 10 Толерентност

    22 0 Отговор
    Да забранят на бели да бият небели. Усик да върне поясите на Джошуа, Фюри на бронзовия, а Ботас да даде купата на Истанбул на Хамилтън. Ама и да забранят на бели да финансират небели в спорта. Да видим тогава каква песен ще запеят...
  • 11 Вуте

    15 0 Отговор

    До коментар #5 от "Кирил Аврамчев":

    Нали знаеш каква сила има удар на едно тяло с тегло 125 кг и размах на ръцете като крилете на Ф 16! Удря като кофа на багер по капака на Трабант!

    Коментиран от #12

  • 12 Hellish

    11 0 Отговор

    До коментар #11 от "Вуте":

    Абсолютно, и какъв масивен тежък скелет има отдолу. Няма как такъв голям мъж да не прави тежки удари
  • 13 Sieg

    11 0 Отговор
    Имал пневматичен чук в ръкавицата.
  • 14 БАЙ Х@Й‼️

    6 0 Отговор
    Някой явно НЕ знае значението на думичките които ползва , като "БЕЗЖИЗНЕН" например ‼️ но това НЕ е новина , а пореден ФАКТ за ФАКТИ ‼️
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Лост

    4 1 Отговор
    Майк Тайсън щеше да му играе само с една ръка и нямаше да има време да говори за ръкавиците.
  • 17 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    5 1 Отговор
    На тъмния пак някой друг му е виновен,
    също като Тъпото от Банкя...
  • 18 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Не са му виновни ръкавиците!Не си пазеше брадата и налиташе на размяна на удари,което е тотално неправилно в бой с великана фюри!По същия начин и преди загуби и си повтори грешката....великана има по здрава глава и по силни удари.това ,че не е релефен,няма да ходи на конкурс за манекен!Фюри има дълги,здрави ръце и се оказа,че и в клинч удряше опасно!По добре се движеше с краката!Срещу фюри трябва боксьор,който играе с крака!този уайлдър не е нищо повече от побойник,който бе набит,жестоко!Много ме съмнява,че и двамата ще имат здравословни проблеми след тези удари дето си размениха!На уайлдър видях кръв от лявото ухо....питайте някой невролог какво означава....Фюри е много интелигентен,но се би некоректно!Лягаше нон стоп в клинчовете с тялото си върху уайлдър и това туловище му взема енергията !тези клинчове трябваше да ги избягва!не стига ,че е с по малко килограми,ами отива на директен бой???Фюри ще загуби от боксьор,който е умен и знае как!В Тежка категория може да загуби от Санчес,или Усик!Лично аз не вярвам,че умен човек ,като фюри ще се боксира дълго!Най много да играе още един мач и ще се откаже!това млатене не си струва никакви пари!Третия рунд,ако си гледал внимателно те даваха и на забавено...го нацели жестоко и там свърши!Двата нокдауна на фюрив четвъртия ,дори и не бяха особенно втория!Фюри загуби устойчивост,но не беше от удари!
  • 19 Алоу

    2 5 Отговор
    Джипсито ако не измами няма как да спечели. След петия рунд американото гледаше само да не падне. Нещо имаше гнило, ако беше получил няколко удара което е нормално, фюрито щеше да доиграе мача с букет.
  • 20 В е л и к и я

    2 6 Отговор
    Ами много ясно е че има нещо в ръкавиците , тоя мръсен клан се бият от сто години а това е достатъчно време да измислят достатъчно гадни номера с които да бият , а и колко му е Боб Аръм да пусне в джобовете на съдиите по някой милион като печели сто милиона от мач примерно... Черното момче беше отново прецакано ...!
  • 21 Любител

    1 1 Отговор
    Фюри няма да играе обединителен мач,защото след реванша на Усик и Джошуа ще пуснат мач на победителя с Даниел Дъбов претендента на WBA.твърде вероятно е Любов да бие и Усик и Джошуа.Фюри ще направи 2 касови мача с Дилиян Уайт и мексиканеца Руиз и може да приключи кариерата си с демонстративен мач с Майк Тайсън.Фюри скоро ще му натежат и килограмите и годините и няма да дочака да минат реваншите за другите колани.Едва ли в големия бокс големите фигури искат Фюри с още 2 мача да обедини всичко.о
  • 22 Любител

    2 0 Отговор
    Даниел Дюбоа е боксьора в горния коментар,а не дъбов и любов.извинявам се,че публикувах без редакция предходния коментар.

    Коментиран от #23

  • 23 0808

    0 1 Отговор

    До коментар #22 от "Любител":

    ...уреден мач