Last news in Fakti

15 Октомври, 2021 16:10 5 853 8

Лолита в основата на успеха на Григор Димитров

  • григор димитров-
  • лолита-
  • тенис-
  • тенис на корт

В момента съм фокусиран върху това да се наслаждавам на ежедневния си живот

Лолита в основата на успеха на Григор Димитров - 1

Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, рядко говори за личния си живот, но в изблик на щастие сподели, че всичко между него и любимата ми Лолита върви добре. Гришо продължи успешния си поход в Индиън Уелс, където елиминира поляка Хуберт Хукач след нов драматичен обрат с 2:1 сета.

"Чувствам се различно. Възвърнах добрия ритъм както в тениса, така и в живота. Особено в живота. Знанието, че тялото ми е на необходимото ниво, ми дава огромна увереност и това се отразява на играта ми. Този факт сам по себе си ме прави щастлив, да не говорим за печеленето на мачове", каза Димитров пред Tennis Channel.

"В момента съм фокусиран върху това да се наслаждавам на ежедневния си живот. Не съм обсебен от резултатите, независимо дали печеля или губя. Всеки път, когато изляза на корта, знам защо съм там и какво да правя. Когато работата е свършена, продължавам напред, като в същото време намирам начин да се разсея и да се разтоваря. Напоследък този метод ми върши много добра работа", каза още българинът.

В битка за място на финала Димитров ще се изправи срещу намиращия се в отлична форма Камерън Нори (Великобритания). При евентуална победа срещу британеца българинът ще се завърне в Топ 20 на световната ранглиста.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 zeus

    20 0 Отговор
    Лолитка му е обещала бибитka :)
  • 2 Радка пиратка

    23 2 Отговор
    В основата на успеха на Димитров е упоритият му труд, помощта на родителите му в началото на кариерата и личният му късмет. А девойчетата, както гледам, идват и си отиват! И тази няма да е последна. Като знам, колко са капризни милиардерските принцески!
  • 3 rusnak

    6 7 Отговор
    Май играе страпонавдупето на Гришо, ааай?

    Коментиран от #5

  • 4 Букмейкър

    9 6 Отговор
    Аз съм основата на успеха му.
  • 5 Гришо

    9 3 Отговор

    До коментар #3 от "rusnak":

    Играе, българският плуг в руската целина. Хем я тори, хем я полива а накрая със семе я залива.
  • 6 Шуши

    3 8 Отговор
    Той си търси богата жена.Ама те богаташките не се задържат много край него.И така от една на друга.А и вече е стар за тенис.Един два кръга и аут.
  • 7 АТАКА

    0 2 Отговор
    тая е грозна татарка, не се чудете че и нашия за нищо не струва
  • 8 нека

    0 0 Отговор
    се обичат младите ,няма лошо.