Last news in Fakti

18 Октомври, 2021 16:30 1 988 2

Съотборник на Божинов от Левски се събра със сестрата на бившия национал (СНИМКА)

  • валери божинов-
  • андриан краев-
  • михаела ангелова-
  • мишо ангелов

Малкият брат Краев за пръв път афишира връзката си с 22-годишната полусестра на „Божигол“

Съотборник на Божинов от Левски се събра със сестрата на бившия национал (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

22-годишният Андриан Краев от Левски официално представи своята половинка в социалните мрежи, а това се оказа полусестрата на Валери Божинов - Михаела Ангелова, научихме от профила на нападателя.

По-малкият брат Краев честити рождения ден на Михаела в Instagram, публикувайки снимка, на която са прегърнати с дъщерята на втория баща на „Божигол“ - Сашо Ангелов.

Двамата с Божинов прекараха известно време заедно на „Герена“ преди Станимир Стоилов да изгони юношата на Лече от състава.

Андриан взе участие във всички мачове на Левски от началото на сезона, но за момента е успял да се разпише само веднъж със синята фланелка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не плачи дете баща ти е невинен

    5 1 Отговор
    Да се венчаят и да правят левскарчета на успеха Бащите са много щото има работа да създават и отглеждат отрочета от мъжки и женски пол
  • 2 Божинката

    2 1 Отговор
    Аз не съм бивш национал! Аз съм най-добрият играл някога за България! Обаче не можах да се реализирам! Бягах много с двата крака, но с другия съм вкарал повече голове от Бербо и Камата заедно! Даже и Жеков и оня другия ми се кланят за изпълненията,! На всякакви терени съм белязал, и на задна и на предна и на странична, и в храсти и в автомобили даже и един път на стадиона, пазача ма пусна, и го оставих да гледа!