Last news in Fakti

19 Октомври, 2021 14:17 2 769 3

Арда разпродава през зимата!

  • арда-
  • футбол-
  • селекция-
  • трансфер-
  • бюджет

Ръководството на клуба от Кърджали планира отново да свие бюджета през зимата

Арда разпродава през зимата! - 1
Снимка: ПФК Черно море

Ръководството на Арда планира отново да свие бюджета през зимата. Тогава е възможно най-конвертируемите играчи на тима да бъдат продадени. В момента такива са националите Иван Караджов и Спас Делев.

Към двамата имаше интерес и през лятото, но тогава до трансфери не се стигна. Този сезон се оказа доста турбулентен за кърджалийци, които в края на миналата кампания играха финал за Купата на България срещу ЦСКА (0:1), както и спечелиха квота за Лигата на конференциите.

Именно след участието на тима в най-новия евротурнир започнаха и неволите. Арда бе елиминиран на континенталната сцена от израелския Апоел Беер Шева (0:2 и 0:4). След това финансовият благодетел Румен Гайтански обяви оттеглянето си. Той бе последван и от цялото ръководство на клуба, като се наложи да се избира нова управа, в която влязоха местни хора. За спортен директор бе назначен Ивайло Петков.

Преди септемврийската пауза за националните отбор старши треньорът Николай Киров и трима от основните играчи на “сините” (Деян Лозев, Крум Стоянов и Емил Мартинов) преминаха в ЦСКА 1948.

Арда назначи Димитър Димитров-Херо, който напусна поста си поради лични причини по-малко от 24 часа, след като бе официално представен на пресконференция. В момента кърджалийци се водят от неговия помощник Георги Чиликов.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Велин

    8 0 Отговор
    Гайтански фалира
  • 2 кУмУнист

    8 4 Отговор
    Довиждане дпс бабалюги поздрави на Асан агата.
  • 3 Зито

    2 1 Отговор
    Разберете АРДА Никога няма да фалира.