Last news in Fakti

19 Октомври, 2021 21:30 1 304 0

Алегри: Трябва да се подобрим доста в последните 30 метра от терена

  • ювентус-
  • масимилиано алегри-
  • зенит санкт петербург-
  • шампионска лига

Наставникът на Ювентус е доволен от подобрението в подхода на играчите му към мачовете

Алегри: Трябва да се подобрим доста в последните 30 метра от терена - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус може и да е фаворит в група H в Шампионската лига след двете си победи над Челси и Малмьо, но отборът все още е далеч от футбола, който Масимилиано Алегри очаква. Той коментира от какво е доволен и от какво - не, преди гостуването на Зенит.

Представянето ни в подхода и духа на играчите се подобри, но трябва да се постараем повече в последните 30 метра, където се решава всичко. В началото играехме добре, но с лоши моменти. Сега трябва да се успокоим и да не се отнасяме прекалено. Титлите се решават през пролетта и трябва да сме конкурентни на всички фронтове до тогава“, каза италианецът на пресконференцията преди двубоя.

Старши-треньорът на „старата госпожа“ похвали Зенит за класата на отбора в полузащита и в атака, като в същото време подчерта, че отборът е постоянен участник в евротурнирите и не бива да бъде подценяван.

Ювентус гостува на Зенит Санкт Петербург в сряда (20 октомври) от 22:00 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА