Last news in Fakti

20 Октомври, 2021 14:38 1 041 2

Борислав Цонев: Мъри не се занимава с интриги, ако има нещо, ще ни го каже

  • борислав цонев-
  • левски-
  • станимир стоилов

Благодаря на хората, гласували за мен и на моите съотборници за подкрепата

Борислав Цонев: Мъри не се занимава с интриги, ако има нещо, ще ни го каже - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Левски Борислав Цонев получи наградата си за Футболист на август. Той спечели вота с 9 гласа. Втори с шест гласа остава Юрген Матей от ЦСКА, трети с четири гласа е Мартин Камбуров, а Дориан Бабунски има един. Националът бе категоричен, че когато Станимир Стоилов има да им казва нещо, ще го направи, а няма да се занимава с интриги.

„Благодаря на хората, гласували за мен и на моите съотборници за подкрепата. Тренираме всеки ден, за да станем по-силни. Да се подобряваме. С паузата, която беше, мисля, че ще направим по-добри резултати“, започна Цонев.

„Доста беше емоционално да играем двамата с Ради за първия отбор на България. Щастливи сме, че отборът победи. Зарадвахме се“.

„Спокойствие ще ни даде победата. Напрежението беше огромно преди този мач. В мачовете с Лудогорец и ЦСКА не трябваше да губим трите точки. Дори трябваше да спечелим. Може би в мача с Локо София имаше напрежение. Голът в първата минута ни стъписа. Надявам се с тази победа да започнат по-добрите игри“, продължи халфът.

„Винаги в Левски и в ЦСКА има спекулации. Може би странични фактори се опитват да вкарат напрежение. Г-н Стоилов не се занимава с интриги. Ако има нещо, ще ни го каже. Той мисли за футболните неща, а не се занимава със странични неща. Доста неща промени Стоилов. Най-важното дисциплина, организацията в играта. В клуба има променени неща. Резултатите не са задоволителни. Играта и дисциплината са предпоставка за скорошни победи. Ние изпълняваме неговите указания, надявам се скоро да се види ефектът“, завърши полузащитникът на "сините".


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами да

    1 2 Отговор
    нали ви каза че сте некадърници с брат ти, ама нали си национал, номер едно за месеца - очевидно родният футбол продължава да копае дъното...

    Коментиран от #2

  • 2 Ти си дъно

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ами да":

    Тоест да биеш СИ е копаене на дъно😊😊😊. А Бербатов ако беше президент щяхме да бием 5:0 Италия с 11 играчи от ЦСКА София. Ама вие нямат толкова българи😊.