20 Октомври, 2021 17:30 3 478 1

Дейвид Бекъм и компания гонят големите звезди от неговия Интер Маями

  • интер маями-
  • дейвид бекъм-
  • фил невил-
  • гонзало игуаин-
  • райън шоукрос-
  • блейз матюиди

Гонзало Игуаин, Блейз Матюиди и Райън Шоукрос не отговориха на високите очаквания в клуба

Дейвид Бекъм и компания гонят големите звезди от неговия Интер Маями - 1
Снимка: БГНЕС

Интер Маями е напът да завърши своя втори сезон в Американската футболна лига с празни ръце, след като големите имена в клуба на Дейвид Бекъм разочароваха с представянето си до момента, научихме от The Sun.

Старши-треньорът Фил Невил е разговарял лично със собственика и свой дългогодишен приятел и съотборник, за да го убеди, че парите, хвърлени за заплатите на Гонзало Игуаин, Блейз Матюиди и Райън Шоукрос не са били оправдани.

33-годишният аржентинец прибира по $5,7 млн. на година, но в замяна той отбеляза само 11 гола в рамките на два сезона, което прави около $1 млн. за попадение.

Бившият френски национал пък е още по-бледа сянка на това, което представляваше в ПСЖ и Ювентус през изминалите десетина години.

Шоукрос от друга страна има нещастието да се бори с непрестанни контузии, откакто напусна Стоук Сити, така че също не е допринесъл особено за подобряването на резултатите.

Преди началото на настоящата кампания Интер Маями бе уличен в нарушение на финансовите правила в шампионата, като така си спечели забрана за покупка на повече от 1 нов футболист през следващия трансферен прозорец.

Смята се, че Игуаин може да се пенсионира преждевременно и това би помогнало на Невил в плановете му да се раздели и още един измежду Матюиди и Шоукрос.

Интер Маями едва излезе от серията с 6 поредни загуби, а до края на кампанията остава прекалено малко, за да смятаме, че тимът може да се пребори за място в плейофите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СТС

    1 0 Отговор
    Докато плъх Невил е там, ще са с празни ръце...