21 Октомври, 2021 12:30 1 102 1

Царско село затваря стадиона за мача с Локомотив София

  • царско село-
  • локомотив софия

Клубът реши да не допуска привърженици от съображения за сигурност

Царско село затваря стадиона за мача с Локомотив София - 1
Снимка: БГНЕС

Предстоящата среща между Царско село и Локомотив София ще се играе пред закрити врати. Това потвърдиха от ръководството на клуба.

„Царете“ решиха да се възползват от възможността, предоставена от Министерството на здравеопазването, за да решат сами дали да допускат фенове по трибуните.

Първоначалната идея бе „железничари“ да получат 50 билета за своите запалянковци, които разполагат със „зелен сертификат“, но предложението е било отхвърлено.

Сега на стадион „Арена Царско село“ ще присъстват само официални лица и специални гости в ложата, за да наблюдават срещата от поредния кръг в efbet Лига.

Мачът ще се състои на 22 октомври от 17:15 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Билетопродавач

    0 0 Отговор
    Какви зрители, бе?! Там на мач ходят 20-30 човека - братя, сестри и гаджета на свляните ритнитопковци... Ако понкога има повече от 50 човека, то е заради гостите или Стойнето е заповядал на градинарите и камериерките си да ходят да правят навалица... Ама иначе - представяте ли си - за случайно заблудените зрители, решили да олабят 2 часа билета е 20 кинта!