22 Октомври, 2021 15:15 2 219 2

Нюкасъл не се притеснява от цената на голмайстора на Порто

  • порто-
  • нюкасъл-
  • луис диаз

Смята се, че колумбиецът ще струва не по-малко от €80 млн.

Нюкасъл не се притеснява от цената на голмайстора на Порто - 1
Снимка: БГНЕС

Зимният трансферен прозорец отваря врати след малко повече от 2 месеца, а това по всичко изглежда ще е време, в което ежедневно ще излизат слухове за сензационни трансфери в посока Нюкасъл. Този път пресата в Западна Европа тиражира новината, че голмайсторът на Порто - Луис Диаз, може да се превърне в първото звездно име, което облече екипа на „свраките“, според Sport TV.

24-годишният колумбиец веднага бе оценен на €80 млн., щом стана ясно, че арабските шейхове интерес към него.

Той реализира единственото попадение във вратата на Милан преди няколко дни в Шампионската лига, а до момента за „драконите“ има 32 гола и 14 асистенции в 108 мача. Разбира се, по-голямата част от тях паднаха през миналия и настоящия сезон, за да бъде подчертан прогреса му в последно време.

Преди обаче да се стигне до подобна сделка Нюкасъл ще трябва да си намери нов треньор, защото дори селекция от най-добрите футболисти в света не би имала стойност, ако няма човек, който да ги обедини около една обща цел. За сега най-често споменаваното име е това на Пауло Фонсека.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анималс

    1 0 Отговор
    Що не вземат Жорди Кайседо. Същата работа, а ще платят двойно по-малко за него
  • 2 Име

    0 0 Отговор
    Всичко това се случва благодарение на вас журналисти.Само глупости и фалшиви новини.