Last news in Fakti

24 Октомври, 2021 19:45 2 083 0

Аякс разкъса безпомощния ПСВ Айндховен

  • аякс-
  • псв айндховен

„Синовете на боговете“ реализираха почти всичките си положения пред вратата на Йоел Дромел

Аякс разкъса безпомощния ПСВ Айндховен - 1
Снимка: БГНЕС

Аякс спечели „Де Топер“ с внушителното 5:0, за да подчертае очевидната разлика с втория в класирането на Ередивизие ПСВ.

„Синовете на боговете“ вкараха почти всичките си положения пред вратата на Йоел Дромел, позволявайки му да отрази само два удара в хода на целия мач.

Бергюс (19'), Алер (56'), Антони (66'), Клаасен (76') и Тадич (92') сътвориха шоуто за феновете на „Йохан Кройф Арена“, като истинската канонада дойде след почивката.

Трябва да отдадем все пак заслуженото и Рембо Пасвеер, който доказа за пореден път, че е достоен заместник на Андре Онана, който още изтърпява наказание за употреба на забранени вещества. Той спаси цели 5 удара на нападателите на Айндховен.

Аякс вече има преднина от 4 точки в класирането, а головата разлика на тима е 37:2 след първите 10 кръга в шампионата. ПСВ остава на втора позиция и с оглед събитията от този двубой е видимо, че титлата може да отиде само в една посока тази година и тя е към нидерландската столица.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА