25 Октомври, 2021 13:50 1 496 5

Манчестър Юнайтед не търси нов мениджър и няма да разглежда каквито и да е оферти

  • оле гунар солскяер-
  • манчестър юнайтед-
  • ръководство

Медиите на Острова отдавна спрягат различни имена за мястото на норвежеца, като според различните информации, Зинедин Зидан и Антонио Конте са фаворити

Манчестър Юнайтед не търси нов мениджър и няма да разглежда каквито и да е оферти - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Манчестър Юнайтед не търси нов мениджър и няма да разглежда каквито и да е оферти от различни агенти. Настоящият наставник на тима Оле Гунар Солскяер е поставен под огромно напрежение, особено след унизителната загуба с 0:5 от вечния съперник Ливърпул на „Олд Трафорд”.

Медиите на Острова отдавна спрягат различни имена за мястото на норвежеца, като според различните информации, Зинедин Зидан и Антонио Конте са фаворити.

Самият Солскяер сподели след мача вчера, че не възнамерява да подава оставка и остава „оптимист” за бъдещето на „червените дяволи”.

Солскяер бе назначен начело на английския гранд през декември 2018 година, като до този момент той не е спечелил нито един трофей с Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    2 3 Отговор
    Оле Гурел си е баш за тях!🥳😁👍
  • 2 Пучо Капучо

    3 1 Отговор
    Да илядиш у Манчо Оле!
  • 3 Ха ха ха🤣

    4 0 Отговор
    "не търси мениджър"... Това означава, че до края на седмицата Солскяр ще бъде уволнен, а Зизу ще получи временно жителство в Манчестър.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.