Last news in Fakti

2 Ноември, 2021 19:45 3 467 10

Димитров разплака Париж след бой над местния любимец Гаске

  • григор димитров-
  • ришар гаске-
  • atp 1000

Българинът доминираше със спокойствието си във всеки един момент от мача

Димитров разплака Париж след бой над местния любимец Гаске - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров постигна ценен успех над един от най-опитните тенисисти в съвременния спорт - Ришар Гаске. Двамата премериха сили на турнира в Париж от сериите ATP Masters 1000.

През първия сет българинът не успя да спечели един-единствен гейм и затвори частта при 6:1. Известна драма имаше във втория сет, когато Гаске даде най-доброто от себе си и след един пробив в средата на сета успя да спечели с 4:6.

Интригата обаче приключи бързо в последната част, когато Григор направи пробив още при първото подаване на французина, а в края приключи мача с 6:2 в своя полза.

Първият сервис работеше отлично за Григор Димитров, като средно той изстрелваше топката с 15 км/ч над показателите на съперника. И въпреки това двойните грешки бяха доста в пасива на Ришар, за да си тръгне заслужено във втория кръг на турнира.

В другия мач от потока Карен Хачанов надигра Микаел Имер, за да може в третия кръг да се изправи срещу българина.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софиянец

    32 1 Отговор
    Когато париж плаче,София се смее.
  • 2 За Гришака

    5 15 Отговор
    Чакайте до 3ти кръг и набивайте Григорката да се включи за пореден път в черното тото.. И да бутнем и ние някой лев.. Няма само той да блажи

    Коментиран от #4

  • 3 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    14 1 Отговор
    добре момче!!!
  • 4 Мимч

    11 15 Отговор

    До коментар #2 от "За Гришака":

    Само че той това ще му е успеха Запомни,че ще падне без кой знай каква съпротива от Хачанов..Това ако не е така,значи няма да е Гришо...
  • 5 нашия

    12 2 Отговор
    Григор този път се включи в ролята на режисьор -постановчик на представление,когато след третия гейм разбра ,че изхода /реалния/ ще е много болезнен за парижани и реши да им устрои представление така ,че да не боли толкова.....и той доволен и те не го намразиха....защото мача си беше реално 6-1 6-0 ако не беше постановката за смекчаване
  • 6 Forza Гришо!

    10 1 Отговор
    Успех!!!
  • 7 Стрина Пена

    4 9 Отговор
    О, боже, каква , уайняна статия ... разплака ме
  • 8 баба ти от Пловдив

    1 0 Отговор
    браво на Григор ! няма такава фамилия гаске във Франс! то е като гъска!!!!
  • 9 гост

    2 3 Отговор
    Янкулов, абзаца ти:" Първия сервиз работеше отлично за Григор Димитров, като средно той изстрелваше топката с 15 км/ч над показателите на съперника. И въпреки това двойните грешки бяха доста в пасива на Ришар, за да си тръгне заслужено във втория кръг на турнира." Каква яснота на израза, каква витиевата мисъл, каква гениалност. Янкулов , на неграмотните журналя нежно казват МИСИРИ!
  • 10 един от многото

    3 0 Отговор
    Не е за сефте , още плачат и от Емо Костадинов!