5 Ноември, 2021 22:00 2 091 1

Клоп губи един от лидерите в атаката си за дербитата с Арсенал и Евертън

  • роберто фирмино-
  • ливърпул-
  • юрген клоп-
  • арсенал-
  • евертън

Нападателят ще е извън игра за „поне 4 седмици“

Клоп губи един от лидерите в атаката си за дербитата с Арсенал и Евертън - 1
Снимка: БГНЕС

Новините от Ливърпул напоследък бяха основно позитивни, но изглежда, че поредният успех на Атлетико Мадрид в Шампионската лига идва и с една доста неприятна такава. Тя е свързана с централния нападател Роберто Фирмино, който е получил контузия в бедрото, научихме от клубния уеб-сайт.

Бразилецът бе сменен след само едно полувреме в мача срещу „дюшекчиите“, а последвалите медицински прегледи са установили, че той ще има нужда от лечение в следващите „поне 4 седмици“.

Това означава, че Юрген Клоп няма да може да разчита на своя голмайстор за дербитата с Арсенал и Евертън в близкия месец.

Диого Жота най-вероятно ще получи шанс, за да запише поредица от мачове в този период, тъй като единствената му алтернатива остава Дивок Ориги. Белгиецът е дълбока резерва за „мърсисайдци“, независимо от безценните попадения срещу Барселона в Европа и в „Дербито на Мърсисайд“ преди две години.

Срещата на Ливърпул срещу Арсенал е на 20 ноември, а срещу Евертън на 1 декември. Междувременно има мачове срещу Уест Хям, Порто и Саутхамптън, като не е изключено Фирмино да не е на линия дори за двубоя с Уувърхамптън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Веско

    0 0 Отговор
    Абе и него ли да мисля?