Last news in Fakti

8 Ноември, 2021 13:41 4 949 4

Манчестър Юнайтед взе решение за Солскяер

  • оле гунар солскяер-
  • манчестър юнайтед-
  • висша лига

Норвежецът продължава да има доверието на ръководството на клуба

Манчестър Юнайтед взе решение за Солскяер - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед няма да уволнява мениджъра Оле Гунар Солскяер след поражението с 0:2 от Манчестър Сити в 11-ия кръг на Висшата лига на Англия, съобщава вестник "Гардиън" в днешния си брой.

Норвежецът продължава да има доверието на ръководството на клуба, въпреки незадоволителното представяне в последните шест кръга, в които тимът спечели едва 4 точки и допусна поражения от вечния враг Ливърпул с 0:5 и от градския съперник Сити с 0:2. Според "Гардиън" е сигурно, че Солскяер ще бъде на пейката на тима и в следващия шампионатен мач, който е с Уотфорд на 20 ноември, веднага след паузата за националните отбори.

След 11 кръга Манчестър Юнайтед заема шесто място в класирането със 17 точки, като изостава с 5 от четвъртия Ливърпул и на 9 от лидера Челси.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бурмата

    12 7 Отговор
    Великолепно решение. Аз го подкрепям изцяло. Кога друг път ще гледам такава излагация, която явно още дълго ще продължи. За всички които недолюбват тоя отбор, това е щастлив ден.

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Омбре авто

    10 6 Отговор
    Солскяер е пишман треньор ,да иляди в МЮ

    Но с него некакъв трофей няма да вземат.

    Даже в лешперската ЛЕ тай се провали 2 пъти
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Веднага го слагам

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бурмата":

    на родителя ти от женски пол и деня ще е наистина щастлив... 😎