8 Ноември, 2021 14:31 1 245 1

Холдингът, който притежава Манчестър Сити, купува Спартак (Москва)

  • манчестър сити-
  • спартак москва-
  • city football group

CFG реши да спре предварителните преговори за закупуване на 20% дял в Спартак, тъй като представителите на компанията не са доволни от състоянието на нещата в клуба

Холдингът, който притежава Манчестър Сити, купува Спартак (Москва) - 1
Снимка: БГНЕС

Холдингът City Football Group (CFG), който притежава Манчестър Сити, все още работи по евентуално придобиване на дял в Спартак (Москва).

Metaratings.ru съобщи днес, че CFG реши да спре предварителните преговори за закупуване на 20% дял в Спартак, тъй като представителите на компанията не са доволни от състоянието на нещата в клуба.

Представителите на холдинга бяха на мача от 13-ия кръг на RPL Спартак - Ростов (1: 1) в ложата "Otkrytie Bank Arena" заедно с генералния директор на червено-белите Евгений Мележиков, а също и огледа базата и офиса на клуба. След срещата за запознаване преговорите бяха прекратени.

Според Sport-Express това не е вярно. CFG е в процес на оценка на представянето на клуба, което планира да завърши до края на годината.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Припс1948

    1 2 Отговор
    Скоро ще купят и Левски - за ужас на ловешките…