Last news in Fakti

8 Ноември, 2021 16:30 2 284 7

Хванаха Хари Магуайър да празнува в тузарски бар след загубата от Манчестър Сити

  • хари магуайър-
  • манчестър юнайтед-
  • манчестър сити

Капитанът на Манчестър Юнайтед не спира да дава храна на критиците си

Хванаха Хари Магуайър да празнува в тузарски бар след загубата от Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед се намира в една от най-тежките си кризи, откакто сър Алекс Фъргюсън напусна клуба, а капитанът Хари Магуайър е сочен за един от основните виновници. Повод за това е, както играта му на терена, така и поведението му извън него, а последната му проява вбеси още повече привържениците на „червените дяволи“.

През уикенда Юнайтед изгуби поредния си важен мач срещу Манчестър Сити, а само ден по-късно Магуайър е хванат да купонясва в една от тузарските дискотеки в града, научихме от The Sun.

Оказва се все пак, че празникът е по повод 21-ата годишнина на сестра му, но това не успокоява особено всички, свързани с отбора му по някакъв начин.

28-годишният централен бранител редува слабо с ужасно поведение на игрището, а негови индивидуални грешки са довели до една огромна част от пораженията на тима му.

Все повече специалисти и анализатори са категорични, че Оле Гунар Солскяер трябва да го извади от състава и да връчи капитанската лента на Давид Де Хеа, защото испанецът е на практика единственият, който е минал през добро и зло, оставайки верен на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тоя ли

    7 1 Отговор
    Го биха лятото на някакъв остров заради пиянските му изцепки.
  • 2 Магуияр

    4 1 Отговор
    Колко пъти повтарям, че тоз измекяр няма място в отбора, камо ли да носи и капитанската лента
  • 3 С шутове

    5 1 Отговор
    Вън от клуба! Мизерен английски охлюв! 🤬
  • 4 YUI

    2 0 Отговор
    Божинката си търси отбор ако нещо, също може да празнува споделят запознати котета ...
  • 5 неразбрал

    1 0 Отговор
    Ама хванали го без да си плаща ли,... мисиркиии, мисирки всеки е свободен да прави каквото си иска. Мигар нашите футболисти са в бар само при победа ли,... ами тогава ресторантьорството хептен ще фалира и без ковид мерките
  • 6 Бай Миле

    0 0 Отговор
    За мен е идеален за отбора.
  • 7 Стоенчу

    0 0 Отговор
    Мангалчестър който ги хване и ги лупа..
    Арно,Арно..