12 Ноември, 2021 16:41 2 090 1

Нови грозни сцени на мач от НБА (ВИДЕО)

  • нба-
  • юта джаз-
  • индиана пейсърс-
  • баскетбол

В края на четвъртата част Руди Гобърт и Майлс Търнър се сдърпаха, след като американецът блокира французина, а падайки на пода, той го хвана за шортите

Нови грозни сцени на мач от НБА (ВИДЕО) - 1

Грозни сцени белязаха двубоя от НБА между Юта Джаз и Индиана Пейсърс тази сутрин (100:111).

В края на четвъртата част Руди Гобърт и Майлс Търнър се сдърпаха, след като американецът блокира французина, а падайки на пода, той го хвана за шортите.

След това двамата започнаха да се бутат, но не посмяха да си посегнат, а намесата на съдии и съотборници не успя да охлади страстите на игрището.

Инцидентът е втори подобен в рамките на няколко дни след спречкването между Никола Йокич и Маркийф Морис в двубоя Денвър - Маями. Сърбинът беше наказан с един мач извън терена и 50 хиляди долара глоба.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 4588

    7 0 Отговор
    Две маймунке сър