Last news in Fakti

12 Ноември, 2021 22:19 2 119 0

Селекционерът на Аржентина отговори на ПСЖ за Меси

  • лионел меси-
  • аржентина-
  • псж-
  • леонардо-
  • лионел скалони

Реакцията му е разбираема, но ние имаме право да го извикаме и да го пуснем, ако той е готов да играе

 Селекционерът на Аржентина отговори на ПСЖ за Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на Аржентина Лионел Скалони коментира думите на спортния директор на ПСЖ Леонардо, който се изказа доста остро около присъствието на Лионел Меси в състава на "гаучосите". Звездата получи контузия в лявото коляно срещу Лил на 29 октомври и впоследствие пропусна мачовете на ПСЖ при гостуването на РБ Лайпциг и Бордо. Очаква се Меси да играе тази вечер за Аржентина срещу Уругвай в светомна квалификация.

"Имаме добри отношения с Леонардо - Валтер Самуел (б.р. помощник на Скалони) го познава. Реакцията му е разбираема, но ние имаме право да го извикаме и да го пуснем, ако той е готов да играе", заяви Скалони.

„В момента Меси е играл повече за Аржентина, отколкото за своя клуб“, каза по-рано ядосаният Леонардо.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА