Last news in Fakti

15 Ноември, 2021 13:00 1 190 0

Рейнджърс иска да запълни празнината от Джерард с помощника на Солскяер

  • оле гунар солскяер-
  • майкъл карик-
  • рейнджърс-
  • манчестър сити-
  • стивън джерард-
  • астън вила

Шотландците имат нужда да продължат започнатото от легендата на Ливърпул

Рейнджърс иска да запълни празнината от Джерард с помощника на Солскяер - 1
Снимка: БГНЕС

Рейнджърс има нужда от нов старши-треньор, след като Стивън Джерард напусна клуба в средата на сезона, а информацията от The Sun е, че ръководството се оглежда в един от помощниците на Оле Гунар Солскяер в Манчестър Юнайтед.

Майкъл Карик е една от легендите на „червените дяволи“, които проявяват амбиции за мениджърска кариера, като от 2018 г. гради кариера именно в тази посока.

Мнозина на „Острова“ са убедени, че бившият полузащитник е един от малцината наистина талантливи наставници в лагера на Солскяер.

Рейнджърс в момента е лидер в класирането на шотландската Висша лига и има за цел да излезе от групата си в Лига Европа. Ако ръководството иска да постигне високите си цели и тази година, ще има нужда от човек, който да развие това, което Джерард започна.'

Бившият треньор пък вече е част от лагера на Астън Вила, където се очаква да дебютира през идния уикенд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА