Last news in Fakti

16 Ноември, 2021 15:34 1 126 0

Барселона вади 40 млн. евро за 19-годишен германски национал

  • шави ернандес-
  • барселона-
  • ред бул-
  • залцбург-
  • карим адейеми-
  • борусия дортмунд

Каталунският гранд предлага 5-годишен договор на младия талант, както и по-висока заплата от 5-те милиона на година, които му обещават от Борусия Дортмунд

Барселона ще направи всички възможно, за да привлече немския национал на Ред Бул Залцбург Карим Адейеми през следващото лято, твърди германският сайт Sport1.

Според медията, от каталунския гранд вече са приготвили сумата от 40 милиона евро, което е с 5 милиона повече от това, което дава Борусия Дортмунд за 19-годишния нападател. В информацията се твърди още, че Барселона предлага 5-годишен договор на младия талант, както и по-висока заплата от 5-те милиона на година, които му обещават от Борусия Дортмунд.

Агенти на Адейеми вече са пътували до Барселона, за да разберат на място какви са намеренията на клуба спрямо футболиста. Новият треньор на Барса Шави Ернандес също е дал зелена светлина за трансфера на Адейеми, който може да играе на различни позиции в атака.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА