Last news in Fakti

16 Ноември, 2021 18:12 3 154 2

Борис Станков: Не бях чувал нито един ръководител на федерация, да се самоопредели като туристическа агенция

  • борис станков-
  • бфс-
  • димитър бербатов-
  • борислав михайлов

Промяната е започнала!

Борис Станков: Не бях чувал нито един ръководител на федерация, да се самоопредели като туристическа агенция - 1
Снимка: БГНЕС

Борис Станков, който е част от екипа на Димитър Бербатов, публикува любопитен пост във "Фейсбук", с който се обърна към футболната общественост у нас. Според него промяната е започнала и е време федерацията да се ръководи от хора, които имат енергия и желание да работят за доброто на българския футбол. Предоставяме ви написаното от Станков без редакторска намеса:

"За 10 години прекарани в администрацията на БФС съм преживял много загуби с националните отбори. Да, преживял съм и епизодични победи. Това, което ме втрещява и шокира е, как е възможно ръководители на федерацията да се изказват мач след мач, че те предоставят възможно най-добрите условия и чартъри и тем подобни абсурдни оправдания. Та това е абсолютно задължително за всяка асоциация и тя получава необходимата финансова подкрепа от УЕФА и ФИФА за осигуряването на такива условия! Уважаеми господа, до сега не съм чул нито един друг ръководител на футболна федерация да се оправдае, че не е отговорен за представянето на националните си гарнитури.

До сега не съм чул нито един ръководител на федерация, да се самоопредели като туристическа агенция. За да се види резултат трябва стратегия, трябва целенасочена работа и цялостно преструктуриране на ДЮФ. Трябват отдадени хора, които да не се оправдават, а наистина да поемат отговорност. Това също е задължение и на БФС! Уважаеми господа, не е срамно да си признаеш грешките, само тези, които не работят не грешат. Оправданията и прехвърлянето на отговорност е типично за некомпетентните и страхливи хора. За съжаление обаче, аз съм също наясно, че хората които наистина работят в БФС са изключително малко! Промяната е започнала! Тя вече е задължителна! Време е федерацията да започне да се ръководи от хора, които наистина имат енергията и желанието да работят!"


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНА Е

    5 1 Отговор
    Вси4ки футболисти и ръководители на футбола са КУРОРТИСТИ !
  • 2 Боби

    1 5 Отговор
    Хахаха синчето на Сашо Станков дето има още мляко покрай устата и той на трапезата заедно с Величков и Градев а отзад ги реди Красен Кралев. Да ви е честита подмяната.