Last news in Fakti

17 Ноември, 2021 09:52 1 096 1

Реал Мадрид осигурил 200 милиона евро за привличането на Мбапе и Холанд

  • килиан мбапе-
  • ерлинг холанд-
  • псж-
  • борусия дортмунд-
  • реал мадрид-
  • флорентино перес

Холанд струва 75 милиона евро, плюс още нещо за агента му Мино Райола

Реал Мадрид осигурил 200 милиона евро за привличането на Мбапе и Холанд - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е твърдо решен да доведе на "Сантиаго Бернабеу" и двете големи звезди на световния футбол в момента - Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд. Той дори вече е осигурил бюджета за тяхното привличане през следващото лято, твърди журналистът Едуардо Инда. Французинът ще пристигне като свободен агент, а "Белият балет" ще плати откупната цена от 75 милиона евро, за да вземе и норвежеца от Борусия (Дортмунд).

"От най-високите нива в Реал Мадрид ми казаха, че привличането на Мбапе вече е на практика договорено. В клуба обаче са решени да вземат Килиан и Холанд едновременно. Реал ще направи всичко възможно да привлече и двамата през лятото. Холанд струва 75 милиона евро, плюс още нещо за агента му Мино Райола. На събранието на делегатите бе взето решение, че 200 милиона от 400-милионният бюджет, ще отидат за стадиона, а другите 200 ще бъдат заделени за привличането на Мбапе и Холанд. Аз бих казал, че и сделката да Холанд е до голяма степен договорена, тъй като Реал със сигурност ще плати клаузата от 75 милиона евро", обяви Инда.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да не забравят да

    1 0 Отговор
    Купят и БожиГол, че има много испански малки котета за преброяване...