Last news in Fakti

17 Ноември, 2021 12:06 2 011 1

В САЩ засипа с похвали Станислав Иванов

  • станислав иванов-
  • чикаго файър-
  • сащ-
  • левски

Българинът скъса менискус в лявото коляно и в продължение на 4 месеца се възстановяваше от контузията

В САЩ засипа с похвали Станислав Иванов - 1

От Чикаго Файър подготвиха специален материал за Станислав Иванов и неговото възстановяване. Българинът скъса менискус в лявото коляно и в продължение на 4 месеца се възстановяваше от контузията. Крилото направи дългоочаквания си дебют в края на юли месец, влизайки като резерва срещу ДС Юнайтед.

"Той работи извънредно много. Идва всяка сутрин, всеки ден, никога не се оплаква. Винаги готов", призна Джон Грейс, който е помощник в екипа на Рафаел Вики.

"Целият щаб има истинска връзка помежду си и веднага се опитахме да го приобщим, да го накараме да се почувства част от отбора въпреки контузията. Подобни контузии са сериозна трудност за психиката на някои играчи. Той бе тренирал едва няколко седмици преди сезона и се контузи."

"Най-трудното нещо бе да го разбера като личност. Опитахме се да се обърнем внимание на спринта, на смяната на посоките, взимането на решения, пресечените топки. И всичко това докато поддържа висока скорост. Това бяха нещата, на които трябваше да обърнем внимание до неговото завръщане. Да прави тези неща с увереност."

"Беше прекрасно да дебютира след 5 месеца възстановяване. Това говори много за характера му като личност, колко много иска да успее", допълни Грейс.

"Работихме заедно няколко седмици. Мисля, че позитивното му мислене изигра огромна роля във възстановяването му. Много хора не биха продължили, но неговата позитивна енергия, държанието му бяха специални. Особено за някой с неговата история", заяви Джон Уилямс - физиотерапевтът на клуба.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бре бре

    2 4 Отговор
    Ама сичките Щати ли го фалят или само Тексас и Айдахо?