18 Ноември, 2021 09:34 3 279 2

Връщат ли се Меси и Иниеста в Барселона?

  • лионел меси-
  • андрес иниеста-
  • барселона-
  • шави ернандес

Президентът на каталунците обяви, че не изключва подобна възможност

Връщат ли се Меси и Иниеста в Барселона? - 1
Снимка: БГНЕС


След представянето на Дани Алвеш, като ново попълнение на Барселона, футболните експерти започнаха да си задават въпроса - възможно ли е други легенди на клуба, като Лионел Меси и Андрес Иниеста също да се завърнат "у дома"?

Президентът на "блаугранас" Жоан Лапорта бе попитан за подобно нещо, като той увери, че не изключва подобна възможност.

"Видяхте какво стана с Дани Алвеш, годините са просто числа! Относно Иниеста и Меси мога да кажа само, че са двама невероятни играчи и не мога да кажа какво ще се случи утре, защото те все още играят и имат подписани договори с други клубове", завърши Лапорта.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цумбрум

    1 1 Отговор
    Трябва да се меси,няма как,трябва да се яде.
  • 2 Alex

    2 1 Отговор
    Хайде да на псуя...Та ти,Порта такава...,изгони най-вулгарно Меси,сега си увърташ опашката като помияр.Спомни си и за великия Пуйол.И той трябва да се върне,а ти...в трета глуха и да бъдеш забравен!