Last news in Fakti

21 Ноември, 2021 10:45 4 352 11

Край на агонията на „Олд Трафорд“: Солскяер е уволнен!

  • оле гунар солскяер-
  • манчестър юнайтед

Ръководството е постигнало споразумение с треньора за неговото освобождаване

Край на агонията на „Олд Трафорд“: Солскяер е уволнен! - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Манчестър Юнайтед най-накрая сложи край на агонията и стори това, което трябваше да направи още преди месец - Оле Гунар Солскяер е уволнен! Новината оповести журналистът Фабрицио Романо, като все още очакваме официално потвърждение от клуба.

След 5-часова извънредна среща шефовете на „Олд Трафорд“ са стигнали до споразумение с норвежеца, за да се разделят по взаимно съгласие. Това означава, че €9-те млн. неустойка ще бъде частично спестени.

„Червените дяволи“ допуснаха 7 загуби от началото на сезона, като 5 от тях паднаха в последните 7 двубоя. Сред пораженията е и унижението от Ливърпул с 0:5, а капката, която преля чашата, е загубата с 4:1 от Уотфорд в последния кръг от Висшата лига.

Солскяер оставя клуба на 7 място в шампионата на цели 12 пункта от първото място. Надеждата остава в Шампионската лига, където отборът оглавява Група F, макар и благодарение на успеха в прекия двубой срещу Виляреал. Там работата тепърва ще трябва да се свърши, защото всеки от останалите 3 клуба може да измести английския гранд.

Оле Гунар Солскяер изведе Манчестър Юнайтед в 168 мача от декември 2018 г. насам, като за този период не спечели нито един трофей.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абсолютно

    15 2 Отговор
    Да го взима Левски !

    Коментиран от #10

  • 2 big

    26 3 Отговор
    Явно причините за загубите не са в треньора. Да, той определя схемите на игра, той определя тактиката, той определя играчите, НО, не той е играча на игрището. Не може играчи, които са печелили със същия треньор и със същия начин на работа, да започнат да губят на поразия! Има най-вероятно конфликт по някаква причина между играчите и треньора или ръководството и треньора. За мен определено има някакъв пръст и Роналдо.

    Коментиран от #7

  • 3 ПАРАТА на Раката

    12 2 Отговор
    Там УВОЛНЕН ( постигнаха споразумение) означава НЯКОЛКО МИЛИОНА у паунди!!!!!
  • 4 Бабатунде

    9 0 Отговор
    Това е един печеливш отбор за собствениците и мъка за феновете. Роналдо е златната кокошка, а Съра рекламния агент. Съблекалнята е отровена от здезди като Погба и местните момчета са демотивирани и не показват възможностите си. Докато МЮ е печелившо акционерно дружество, фудболните достойнства ще са на заден план!
  • 5 Да вземат

    3 3 Отговор
    Дядо Стойчо от Плоски. Какъв мач изнесоха вчера футбалерчетата на червендалестата Цецка. Добре, че играха срещу побратим отбор. Уреден мач не могат да вземат, а дядо Стойчо се прави на ядосан. Бившото вратарче на отбора от ЕКОТОЙ арена, оправи нещата, че иначе щеше да стане голям сакатлък.
  • 6 Най-после!

    2 1 Отговор
    Много време загубиха в туткане и умуване...
  • 7 Здрасти

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "big":

    За Роналдо не съществува треньор на света, който да е способен да му пречи. Това, което си мислиш, може да го направи само балкански футболист.

    Коментиран от #8

  • 8 big

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Здрасти":

    Ти всички хора ли обичаш? Нима няма нито един, който поради някаква причина да не ти харесва и да не искаш да имаш работа с него? Роналдо да не би да няма неговите си недостатъци или и той обича всички?

    Коментиран от #11

  • 9 А дали

    1 0 Отговор
    е край на агонията?

    "...А дали е така- кой, кой ще ми каже?
    Аз вървя по света и подсвирквам си даже..."

    ми каза един фен на Ливърпул.
  • 10 гундий

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Абсолютно":

    А Манчо да взимат хасковския спец и бай Насо
  • 11 Здрасти

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "big":

    Изложил си типични балкански разсъждения. Интересно, че сърбите като идат нататък, си оставят магарията у дома, а българите си я носят навсякъде. И на инат си твърдят, че или всички трябва да са като тях, или не са нормални. Пак повтарям - за един можещ му е все тая, кой и как ще прави тактиките, колегите не са за обичане, има си жена и деца за тази работа.