Last news in Fakti

22 Ноември, 2021 18:45 1 241 0

Шави: Намираме се в тази ситуация, защото загубихме от Байерн и Бенфика

  • шави-
  • барселона-
  • бенфика-
  • байерн мюнхен-
  • шампионска лига

Новият наставник на Барселона осъзнава, че трябва да спечели и двата оставащи мача в групата

Шави: Намираме се в тази ситуация, защото загубихме от Байерн и Бенфика - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона приема Бенфика във вторник, за да се опита да излезе от кризата, в която именно португалците вкараха клуба, когато го сразиха с 3:0 в самото начало на Шампионската лига.

Намираме се в тази ситуация, защото загубихме от Байерн и Бенфика, а сега ни предстои да се изправим точно срещу тях... Ситуацията е такава, че трябва да спечелим един от тези два мача“, каза Шави в пресконференцията си преди мача.

„Каталунците“ са втори в Група Е с едва 6 точки, спечелени срещу Динамо Киев. Байерн Мюнхен вече си подсигури класирането на елиминациите с 12 точки, а Бенфика е с 4 пункта след равенството с украинците в Киев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА