Last news in Fakti

23 Ноември, 2021 14:45 1 247 3

Златан Ибрахимович: Щях да съм президент, ако не бях футболист

  • златан ибрахимович-
  • милан-
  • леброн джеймс

Шведът никога не е страдал от липса на самочувствие

Златан Ибрахимович: Щях да съм президент, ако не бях футболист - 1
Снимка: БГНЕС

Златан Ибрахимович ни изненада с поредното си интересно изказване, като заяви, че сигурно е можел да стане президент, ако не се е занимавал с футбол. Шведът през годините е демонстрирал такъв характер, че дори сме склонни да погледнем сериозно на неговите думи, защото много рядко не е заставал зад думите си.

Спортът обединява хората. Политиката разделя хората. Ако говорим за расизъм, това е съвсем различно. Не съм съгласен с расизма, но не се занимавам с политика. Ако го правех, сега щях да съм президент“, каза Златан, цитиран от БНТ.

Шведът бе запитан по тази тема, след като по-рано през годината между него и баскетболната звезда ЛеБрон Джеймс се заформи задочен конфликт, когато американецът обяви, че ще започне политическа кариера.

Не познавам ЛеБрон лично. И не го съдя. Без значение как се отнася към расистите, той е прав, защото когато 50 хиляди души те обиждат, е същото. Това също е расизъм. Но аз не се занимавам с политика. Занимавам се със спорт. По този начин ние разпространяваме любовта“, каза още „Ибра“.

В момента нападателят носи екипа на италианския Милан, въпреки че наскоро навърши 40 години. Той признава, че започва да усеща все по-често болка след мачовете, но я приветства, както винаги е правил.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе Босненецо

    7 0 Отговор
    Вземи се скрий под полата на шведката и стига писка дивотий..
  • 2 Настопроценти

    8 0 Отговор
    И тоя ако е швед,баба Меца е готина мацка.
  • 3 Хахаха

    7 0 Отговор
    И аз ако бях неудачник, щях да бъда богат човек, ама ей го на.