Last news in Fakti

25 Ноември, 2021 17:00 12 461 1

Челси разкарва една от примадоните си срещу €50 млн.

  • кристиан пулишич-
  • челси-
  • ливърпул-
  • барселона

Нападателят изглежда се грижи повече за имиджа си в социалните мрежи, отколкото на терена

Челси разкарва една от примадоните си срещу €50 млн. - 1
Снимка: БГНЕС

Томас Тухел се е доказал през годините, като човек, който не търпи ниското ниво на професионализъм у своите играчи. Именно по тази причина медиите в Англия смятат, че германецът е напът да се раздели с една от примадоните в тима - Кристиян Пулишич.

23-годишният американец намира все по-рядко място сред титулярите на Челси, а честите му контузии не допринасят за статута му в клуба.

Пулишич е желан от Ливърпул и Барселона, но те ще трябва да съберат поне €50 млн., ако искат наистина да го привлекат на своя страна.

От началото на сезона крилото има само 6 изиграни мача, като все още няма пълни 90 минути на терена. Той все пак се разписа на два пъти, последният от които срещу Лестър през миналия кръг.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шамсу имамов

    10 1 Отговор
    Дайте ми 50 млн и веднага си тръгвам