Last news in Fakti

25 Ноември, 2021 19:30 1 272 2

Ивет Горанова си постави една последна цел за „златната“ 2021 г.

  • ивет горанова-
  • карате-
  • спортист на годината

Каратистката изпраща най-успешния сезон в кариерата си

Ивет Горанова си постави една последна цел за „златната“ 2021 г. - 1
Снимка: БГНЕС

21-годишната Ивет Горанова си постави една последна цел преди да сложи точка на „златната“ 2021 г.. То иска да бъде избрана за „Най-добър спортист“ на България през календарната година, научихме от bTV.

Олимпийската шампионка по карате от игрите в Токио завърши най-успешната година в кариерата си с бронз от Световното първенство в Дубай, но въпреки това е един от най-титулуваните ни атлети към момента.

По-трудно ми беше на Световното, може би, защото на Олимпиадата имах по-голямо желание и мотивация. Нещата не се получиха, както исках, но съм щастлива, че завърших годината на подиума. Щастлива съм, нищо, че е бронз“, каза Ивет пред телевизията.

Националната ни гордост обяви, че до края на годината няма да се включи в повече състезание, за да се наслади на успехите си и да стартира 2022 г. със свежа глава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    6 0 Отговор
    На 21 г. две трети места на световно и олимпийска шампионка.Шапки долу.Много здраве и успехи ти желая!
  • 2 Перо

    5 0 Отговор
    Браво на момичето! За разлика от Раева не измисли причина да се скрие от загуба,която да се отрази на престижа.