Last news in Fakti

26 Ноември, 2021 16:15 2 189 1

ОСК ЦСКА обявиха, че предстои реконструкция на стадион „Българска армия“

  • цска-
  • българска армия-
  • оск цска

Слуховете, че „армейците“ няма да получат новия си стадион стават все по-несъстоятелни

ОСК ЦСКА обявиха, че предстои реконструкция на стадион „Българска армия“ - 1
Снимка: Shutterstock

ЦСКА е напът да получи така дългоочаквания си нов стадион, след като редица институции се изказаха по този казус. От Обединени спортни клубове (ОСК) дори обявиха, че се готви реконструкция на „Българка армия“.

Английски екип от проектанти действа по визията и вписването на стадион „Българска армия“ в естествената паркова среда на Борисовата градина. Предстои бъдещата реконструкция и възстановяването му“, написаха от организацията в своя профил във Facebook.

Съоръжението от десетилетия насам е обект на конфликти между държавните институции и „червения клуб“, но изглежда този казус върви към благополучна развръзка за футбола.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зрител

    1 4 Отговор
    Дано поне една тоалетна направят тия английски специалисти, че вече ме е срам да ходя да се крия по храсталаците за да се облекча!