Last news in Fakti

26 Ноември, 2021 16:45 1 048 0

Славия и Ботев Пловдив също не помръднаха нулите

  • славия-
  • ботев пловдив

16 кръг в Първа лига не започва особено интригуващо

Славия и Ботев Пловдив също не помръднаха нулите - 1
Снимка: Fakti.bg

Второ поредно нулево равенство бележи началото на 16 кръг от Първа лига и след като Ботев Враца и Царско село не се победиха дойде ред и на Славия и Ботев Пловдив, за да не намерят път край вратарите.

Нападателите от двете страни не създадоха почти никаква работа на Вуцов и Аргилашки в двата края на терена, като най-често изстрелите бяха извън очертанията от малкото положения, които видяхме на стадиона в „Овча купел“.

Това остави двата тима далеч зад лидерите в шампионата - Лудогорец и ЦСКА, въпреки че имат с по няколко мача повече от кандидат-шампионите.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА