Last news in Fakti

26 Ноември, 2021 17:45 1 457 7

„Сектор Г“ заплаши с протести, ако държавата продължава да пречи на модернизацията на „Българска армия“

  • цска-
  • сектор г-
  • протест-
  • българска армия

Фенската организация призова за мобилизация сред своите съмишленици

„Сектор Г“ заплаши с протести, ако държавата продължава да пречи на модернизацията на „Българска армия“ - 1
Снимка: БГНЕС

Една от най-големите организирани фенски структури на столичния ЦСКА Трибуна Сектор Г официално обяви готовност за протести, ако в най-скоро време държавните институции не издадат нужните разрешения на любимия им клуб, за да стартират реновациите по стадион „Българска армия“.

Призоваваме ви да бъдете готови и мобилизирани, ако се наложи да потърсим правата си и да не спирате да бъдете социално активни, тормозейки институции и политически фигури, които не спират да спекулират с този наболял за нас „проблем". Ножът е опрял почти до кокала!“, написаха през профила си в социалните мрежи от фракцията.

От там заявиха, че „не желаят милостиня“, посочвайки проектите за строежи и ремонти на стадионите „Христо Ботев“ и „Локомотив“ в Пловдив, както и столичния „Георги Аспарухов“.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бонговец

    6 4 Отговор
    То истинските привърженици вече минахме 50 години. Сега са фенчета. Сектор Г. 200 момченца. От тях 185 мама няма да фи пусне на улицата след 5 часа. На 10 ще им е студено....Загубена работа
  • 2 Герена

    7 2 Отговор
    На Герена какво построи държавата че не се сещам?
  • 3 ЕДИН ОТ КУТИЯТА

    9 6 Отговор
    ХОДЕТЕ СИ В ЛОВЕЧ БЕ КЕЛЕМЕТА
  • 4 Гриша Ганчев

    8 5 Отговор
    Може да съм от селски произход, но ги назнайвам аз работите как стават! Бутам здраво платените да врякат сега по медии, фейсбук, форуми и т.н., че утре си тръгва слежебното правителство и НИКОЙ няма да си сложи главата в торбата. Как иначе да получа безплатно стадион, МОЛ, паркинг и отбор в центъра на София? А, будала, а?!
  • 5 не знаех

    5 3 Отговор
    Охооо ,ама ние и футбол ли сме имали !
  • 6 Тарикатът

    7 6 Отговор
    от Микре продължава да наглее, но Толупа вече не пее...
  • 7 Помак от микре

    4 2 Отговор
    Тез клошари и наркомани от сектор,, гей,,,, да си налегат парцалите че джуджака ке им спре ,,кранчето,,