27 Ноември, 2021 16:31 2 057 1

Тайсън Фюри обяви какви битки иска. После би се пенсионирал

  • тайсън фюри-
  • антъни джошуа-
  • олександър усик

"Битка с Джо Джойс? Не, това не ми е особено интересно. Не се интересувам и от Дилиън Уайт", каза Циганския крал

Тайсън Фюри обяви какви битки иска. После би се пенсионирал - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Фюри много би искал Джошуа да се оттегли и да му даде шанс за боя с Усик, а след това двамата да се бият, предава mma.bg.

Ето какво сподели още Фюри за плановете си в следващите месеци:

"Предпочитам Джошуа просто да ме остави да се бия с Усик. Ако Антъни загуби отново, което мисля, че ще стане, тогава тази битка е мъртва за мен. Няма как да загубиш две битки поред, а след това да влезеш в масивна битка за титлата в тежка категория.

Ако той ми позволи да се бия с Усик и аз бия Усик, тогава ще се върна и ще се бия с Джошуа. Аз ще победя и него. Тогава мога просто да се махна и всички те могат да се бият за коланите. Бих се пенсионирал. Искам да се бия с Усик за всички колани, наистина е така. Битка с Джо Джойс? Не, това не ми е особено интересно.

Не се интересувам и от Дилиън Уайт. Винаги съм казвал, че се интересувам само от два двубоя - с Александър Усик и Антъни Джошуа. Останалите опции не са ми интересни. За всичко ще разберем през февруари. Сега е само ноември, много може да се случи след няколко месеца".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 До Кубрат пулев

    1 0 Отговор
    Кобра предай на Принцесата заради която Дани Илиев заряза Гери Никол, че Тайсън Фюри я харесва и иска за гадже. И че го заболяло като тя била казала, че ще подкрепи другите ММА. Тайсън Фюри каза, че иска тя него да подкрепя а не другите.