28 Ноември, 2021 14:10 5 003 13

Легендарен боксов треньор: Пулев унищожи Мир

  • теди атлас-
  • кубрат пулев-
  • франк мир

Теди Атлас недоумява за изненадата на коментара на двубоя от неговото развитие

Легендарен боксов треньор: Пулев унищожи Мир - 1
Снимка: EPA/БГНЕС/AРХИВ

Легендарният боксов треньор и анализатор Теди Атлас също се включи в отзвука на галавечерта в Тексас със смесени бойни правила, в която Кубрат Пулев размаза ММА легендата Франк Мир още в първия рунд.

"Може ли да попитам коментатора на Пулев - Мир защо полудя, все едно не можа да повярва, че Пулев го унищожи? Беше ясно, че няма да е равностойно", написа Атлас, визирайки коментаторския екип на "Трилър", в който беше и легендарният боец Бас Рутен.

Винаги колоритният и неподражаем бивш ММА състезател и сега анализатор Чеъл Сонън пък реши да се пошегува с колегата си Франк Мир и да се усъмни в честността на битката.

"Солидна актьорска игра. По скалата от 1 до "Тито" му давам 7", написа Сонън, визирайки Тито Ортис, когото често обвинява в умишлено загубени двубои.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антимилиционер

    27 10 Отговор
    Нагласено изглеждаше наистина. Като американски кеч.

    Коментиран от #5

  • 2 трясъ

    23 5 Отговор
    А САЩ унищожиха световния Мир.
  • 3 Ники

    32 7 Отговор
    Беше пенсионерски цирк. Прегръщаха се цял рунд и накрая Пульо без да иска уцели американския дядо и той стоя в недоумение дали да стои или да поседне.
  • 4 Правила

    25 7 Отговор
    И кое е нагласено страйкър срещу граплър в полубоксов мач. Момчета вие луди ли сте та Кубрат е един от най-добрите боксьори в света и играе срещу БЖЖ професионалист. Защо не се борят да видим. Какъв боксьор е този Мир та той обича събмишъните и играта на земята. При тези правила само здрав кикбоксьор може да бие Пулев като Алистър примерно. Даже и Нгану да излезе стещу Кубрат при тези правила няма шанс. Както и ако беше ММА Кубрат няма шанс просто забрави.

    Коментиран от #7

  • 5 Ювиги Хана

    16 7 Отговор

    До коментар #1 от "Антимилиционер":

    Е ти Кубрат Тулупев да не очаква да спечели истински боксов мач или ММА?
  • 6 Тренера

    16 1 Отговор
    Браво на Кубтат спечели срещу аматьор на бокс!
  • 7 Хъхрх

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "Правила":

    Има, ако уцели в началото. Виждал съм на живо приспан борец. Тръгна към краката на боксьор. Сам се наниза. Иначе си 100% прав.

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Гената

    8 1 Отговор

    До коментар #7 от "Хъхрх":

    Абе-е, към тая статия са се изредили всички кръчмарски бабаити и торба-акъллии ! Ай ша ви....!
  • 9 ММА

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Хъхрх":

    Абе виждал си ама едно на сто. Боксьора изобщо не знае какво е double или single leg takedown. Единствено ако с коляно умери тайминга ама това се тренира. Вижте Хабиб и Чимаев. Всички знаят че идват за double leg и какво нищо не могат да направят все са на земята. До колкото разбирам в тази надпревара поне са разрешени крската така че един кикбоксьор или в клинча някой муайтай боец би имал шанс. Всеки спорт си има своите предимства и недостатъци.
  • 10 плачете

    2 5 Отговор
    Болщевишките хейтърчета няма да спят от завис Другия път ще пратим Румбата Радеф или Бунакян да се бият

    Коментиран от #12

  • 11 До Тренера

    1 1 Отговор
    Това не е бокс, правилата и позволените действия са различни. А ти щом правиш такъв коментар, представям си що за тренер си !
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Платен Актьор

    1 0 Отговор
    Много, ама много приличаше на нагласена битка наистина. Да оставим настрана невероятното танцово изпълнение на Мир, говоря за самото му представяне като цяло. Франк Мир, чиито стил е бразилското жиу-жицу не направи НИТО ЕДИН опит да свали Пулев на земята, напротив, улесни Кубрат максимално като използваше почти изцяло боксови удари и някои друг клинч. Трябва да си много тъп да не използваш най-силното си оръжие, което е бой на земята срещу боксъор, а Франк Мир определено не е тъп, щом 2 пъти е бил шампион в ММА