Last news in Fakti

29 Ноември, 2021 09:30 5 444 13

Крушарски към Сираков: Давам съвети срещу бутилка водка

  • христо крушарски-
  • левски-
  • локомотив пловдив-
  • наско сираков

Собственикът на Локомотив не пропусна да се заяде с боса на „сините“

Крушарски към Сираков: Давам съвети срещу бутилка водка - 1
Снимка: БГНЕС

Христо Крушарски направи нов хаплив коментар по адрес на Левски и в частност към Наско Сираков, като този път си предложи услугите, за да помогне на „сините“, да излязат от трудната ситуация.

Който трябва, знае, че давам евтини съвети на всички големи легенди, които в момента се занимават с управлението на футбола. Не само в Левски. Там някои знаят, че казвам какво ще стане само срещу бутилка водка. Аз не пия, но я подарявам на приятели“, каза собственикът на Локомотив Пловдив пред „Мач Телеграф“, цитиран от Gol.bg.

Крушарски даде интервю след победата на „смърфовете“ над Пирин през уикенда, макар да не можеше да присъства на мача поради ангажименти в чужбина.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    18 1 Отговор
    Този крюшо е същия като бойчето.Лъже че се къса.Само вода казва че не пие и въобще не му личи.Това всичко се е насъбрало от простотията

    Коментиран от #5

  • 2 един от многото

    14 1 Отговор
    Не пие само мастило , лепило и вода от пералнята!
  • 3 Иван

    10 1 Отговор
    Крушарски пие само крушова ракия.
  • 4 Файл

    7 2 Отговор
    Я къв е усмихнат крушата.Пак се е налял на с 2-3 литра домашна грозданка.
  • 5 Крушарски

    12 2 Отговор

    До коментар #1 от "Тома":

    Аз съм Левскар, но какво да кажа против Крушарски. Направи добър отбор стабилен гради го с години. Получава му се след като Акрапович ги предаде отстоя за Тунчев. Знаете Локото беше супер назад, но ето че търпението дава резултат. И Крушарски и Стефанов са екцентрични, но са хора с опит много са видели много са плюти но реално помагат много на футбола. Дано и в Левски да се получат нещата, има надежда.
  • 6 а не

    2 0 Отговор
    Що няма статия за веуиката победа на Кобрата?
    Кой да очаква ,че претендент за световната титла ще победи на бокс старец, котйо не е бил никога боксоьр?
  • 7 Балкански

    2 1 Отговор
    Бг футбола е за подигравка. Откакто правим футбол с десетки милиони на калпак сме супер зле.
    Кртайно време е да махнем профи статуса на клубовете и да минем всички на аматьори, школи и юноши. Както и да забраним тотото с бг отбори.
    Иначе няма оправия.
  • 8 Sven

    2 0 Отговор
    Крушарски се доказва като много кадърен и мъдър собственик. Купи, медали, добри представяния в Европа, а и нов стадион на път. Евала. Всички президенти трябва да ходят при него на обучение! 🙂
  • 9 Ганди

    1 3 Отговор
    Крушо пияна видя ли каква срамна дузпа ви свири червения Попов. Затова в Европа до първия кръг и никакъв национален отбор.
  • 10 Свен

    4 0 Отговор
    Ако на чело на нашите водещи отбори има хора като дон Крушарски, футбола ни ще върви нагоре. Повечето президенти в България търсят само лична облага и далаверка, което е гарнирано и с голяма доза некъдърност. Не се чудете защо няма футбол в България...

    Коментиран от #11

  • 11 Локо Пл

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Свен":

    Е Локо Пл не е ли водещ отбор? Ако той не е кой тогава е.

    Коментиран от #12

  • 12 Свен

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Локо Пл":

    Локо са топ отбор, но трябва да има такова управление и по другите отбори. Да се работи правилно и последователно.
  • 13 Алито от София

    2 0 Отговор
    Много правилно за водката, но вижте човека пак се съобразява със кенефски, откъде при тях пари за цяло шише водка, трябва да просят цяла седмица, те и затова не пият и не взимат съвети що са гладни говеда, затова трябва да си ходят в долната дивизия