Last news in Fakti

30 Ноември, 2021 11:24 2 458 27

Тервел Пулев във възторг заради брат си

  • кубрат пулев-
  • тервел пулев

"Страхотна емоция и победа срещу корав и опитен съперник!", написа по-малкият от братя Пулеви след победата на брат му Кубрат срещу Франк Мир

Тервел Пулев във възторг заради брат си - 1
Снимка: Facebook/Tervel Pulev

Тервел Пулев остана изключително доволен от победата на брат си Кубрат над Франк Мир с нокаут в първия рунд в новосъздадения формат Triad Combat.

“Много съм доволен от показаното в триъгълния ринг от Кобрата. Страхотна емоция и победа срещу корав и опитен съперник! Благодарен съм на всички, които ни подкрепиха на стадиона в Далас и на тези, които изпращаха положителна енергия от дистанция. Triad combat направиха отлична организация и шоу с помощта на Металика! България над всичко!”, написа Тервел Пулев във Фейсбук.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цирк Балкански

    29 12 Отговор
    Братята палячовци

    Коментиран от #4, #24

  • 2 Ванката

    7 17 Отговор
    Браво Тервел .Айде сега обяснявайте как Франк Мир бил торба .Ама ако Франк Мир хване 99 % от вас вие ще сте торбите .Браво Кубрат горди сме с теб

    Коментиран от #10, #12

  • 3 Дааа

    19 8 Отговор
    Когато Пулев победи някой наистина голям в бокса, като Кличко или Джошуа, тогава го признавам . Защото с големите шампиони играе като мишка 🐭 с 🐈! Нокаутират го буквално за секунди, не може да нанесе поне един единствен удар, " големия" Пулев...
  • 4 Спиро

    10 14 Отговор

    До коментар #1 от "Цирк Балкански":

    Хайде ако обичате без такива коментари .Хора който не са се качавали на ринга или влизали в него нямат право да дават тъпи коментари
  • 5 оле

    17 3 Отговор
    следващия мач направо от някое училище може да си го намери , или някой пенсионер
  • 6 КОКО

    24 5 Отговор
    Някой вярва ли му на този актьор?
    Не гледам бокс, но в репортажа, който видях в новините, другият се държеше, като пиян треторазряден статист! Голяма сценка! Ама ние - Аа.., Уу..., Кубрат, Тервел.... Само петните имената на Великите ни предци с тези театрални изпълнения!

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Извод

    11 3 Отговор
    Сега си плаща за да бие!
    После ще му плащат за да го бият!
    Поне така изглежда от страни!
  • 9 PE6OGOLF4E

    10 5 Отговор

    До коментар #7 от "Спиро":

    Приятел,може да не разбираме мн от бойни спортове,НО все пак имаме очи...а те виждат 2 чувала да се клатят и прегръщат,като за късмет на нашия,чуждия чувал е в пъти по-зле от него.За това сме това ниво,щото се задоволяваме с няколко победи над торби с кокали и сланина....Кобрети имаше 2 БИТКИ в кариерата си,в който показа че е пълен чер вей,без грам възпитание и уважение към другия опонент,ЗА ТОВА никой не го тачи тука.....паднал е,ОК,ами покажи уважение....нямаше да се пишат такива неща за него.
  • 10 TROY

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Ванката":

    Не ми се мисли, какво ще бъде, ако тая торба се изправи срещу Ирландеца. Не съм фен на бокса.
  • 11 КОКО

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Спиро":

    Казвам какво видях в репортажа!!!
    Иначе "браво" за сравнението! Само не ми давай съвременните американци за пример! Повечето нямат грам представа за света извън Щатите! Така, че преценката им е под съмнение! За съжаление са се превърнали във въоръжена до зъби, Дебела, празно глава нация, като цяло! Радваща се на Вулгарни зрелища!!! Разбира се има изключения, но процентът е малък!
    Пак казвам: Не разбирам ИЗВРАТЕНОТО УДОВОЛСТВИЕ да гледаш как хора се бият и нараняват!!!

    Коментиран от #13

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Спиро

    4 2 Отговор

    До коментар #11 от "КОКО":

    Хора стигате само негативи.Бадр Хари който е супер голямо име в кикбокса не е имал победа от 2015 пък нито един злобен или лош коментар по него от Мароко не съм видял.А тук в малка България само негативи .Ако обичате спрете се .Помислете ви с какво може да се гордеете и кога сте развяли БГ трибагреника.

    Коментиран от #15, #25

  • 14 Дедо

    4 1 Отговор
    Абе няма лошо ,ама тоз Франк Мир гола вода...Пък една радост после,все едно е бил Мохамед Али!
  • 15 КОКО

    8 2 Отговор

    До коментар #13 от "Спиро":

    Аз НЕ Искам да се гордея с боксьори, борци, пехливани, Бабаит и и темподобни особи!
    ИСКАМ ДА СЕ ГОРДЕЯ С ХОРА НА ИЗКУСТВОТО, НАУКАТА, Лекари, Артисти, Музиканти и т.н.!!!
    ТАКИВА ХОРА ПОМНИ ИСТОРИЯТА, а не празноглавци с големи мускули и разкървавени физиономии, занимаващи се Единствено със Собственото со забогатяване!!!

    Коментиран от #16, #17, #19

  • 16 Баце ви Боко

    5 1 Отговор

    До коментар #15 от "КОКО":

    Ми нема други!Матриала е кофти!
  • 17 Спиро

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "КОКО":

    Всеки се гордее с каквото му харесва .Света е шарен и пръстите на лява и дясната ти ръка не са съвсем еднакви .Историята помни този който е заслужил да бъде запомнен.Аз не ти отнемам правото да се гордееш с десетките математици и физици деца които прославят България.Факт е и аз се гордея и на техните постижения но ме е яд как мислите ,че то е много лесно да победиш Франк Мир.Лесно е пред компа драги ми сънародници .

    Коментиран от #18

  • 18 КОКО

    5 1 Отговор

    До коментар #17 от "Спиро":

    И каква е ползата да пребиеш някого до безсъзнание???
  • 19 Луд

    4 1 Отговор

    До коментар #15 от "КОКО":

    С Ивет Лалова не се ли гордееш. Или със Златните момичета. Спортистите са героите в мирно време.

    Коментиран от #20

  • 20 КОКО

    7 4 Отговор

    До коментар #19 от "Луд":

    Честно! Абсолютно НЕ разбирам, какво променя някакво спортно постижение?
    Бягала бързо, или пък скочила най-високо или спечелил някакъв мач, за което е получил няколко милиона и т.н. .........!
    Единственото смислено нещо в това е Рекламата на спортни стоки!

    Коментиран от #21, #27

  • 21 Спиро

    2 1 Отговор

    До коментар #20 от "КОКО":

    Професоре мисля да спра до тук .Явно не спортуваш ,а е важно за твоето здраве .Човек е създаден да се съревнова и да се осъвършенства това движи еволюцията напред .

    Коментиран от #23

  • 22 не смея

    1 0 Отговор
    да си мисля, ако попадне на Циганския крал, какво ще се случи с Кобрети, дали ще има време да застане на един крак и да се изплези, най вероятно на втория рунд в нокаут.
  • 23 КОКО

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "Спиро":

    Абсолютно съм съгласен! Спортът е важен за лична употреба и за развлечение /докъдето позволяват индивидуалните ценности/, ако разбираш какво имам предвид!?
    Но чак да героизираме спортистите? Не, Благодаря!
    Защо например не героизираме Хлебарите, Шофьорите, Шивачите,...... и други хора с незабележими професии? По-заслужено и по-достойно би било!
  • 24 нйко

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Цирк Балкански":

    Ало ЦИРКА . ако можеш повече от тези братя , ИДИ бий се , ние ще те подкрепяме и когато губиш , защото си Българин /ако СИ /. Не плюй труда какъвто и да е той .
  • 25 Виж Бадр как се държи

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Спиро":

    И с Рико, след двубоите. И с Врожек, и с Айегбуи. Да го чу след мача да обиди някой от тях? Да се оправда с Ковид/ контузия е рамото или съдия?
    И последно: този нашият палячо нали щеше да дари 1/2 от хонорара с Джошуа за борбата с К-19? Какво стана? И мито един от тия лизачи (журналистите) не му при помни обещанието и не му зададе въпрос по темата.
  • 26 Болярин

    1 0 Отговор
    Г-н Тервел Пулев, с респект към всичко постигнато в бокса от брат Ви Кобрат, но самоопределението му, че е ПРОФЕСОР в този спорт, някак си, ... май, напомня за резултата от множеството удари в главата и тежки нокаути ! Ами не е лошо и малко по-скромничко да се "четка"... А и това мисля е приоритет на хората - при спонтанно желание !!!
  • 27 Луд

    1 1 Отговор

    До коментар #20 от "КОКО":

    Без да се заяждам с теб ще изкажа моето мнение.В самото същество на човека е заложено да иска да бяга,скача и да се бие по-добре от другия.В мирно време е така ,а във време на война точно това е давало предимство няколко хиляди години.Сега дрончето, ракетката и готово.Та те така.Обичам спорта и го практикувам над 20 години.А Ивет Лолова е най-добрата с което разполагаме.Патриотка е ,умна ,красива е и харизматична.Бъди жив и здрав и спортува за висок боен дух(военен съм) и самочувствие.