Last news in Fakti

30 Ноември, 2021 15:10 1 715 2

Олександър Усик разказа на деца за най-тежката тренировка в кариерата му

  • александър усик-
  • тренировка-
  • най-тежката тренировка

Основната цел на посещението на Усик бе да подкрепи участниците в различни благотворителни програми.

Олександър Усик разказа на деца за най-тежката тренировка в кариерата му - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Световният шампион по бокс в тежка категория на WBA, IBF, WBO и IBO Олександър Усик си спомни за най-тежката тренировка в живота си.

“Когато се подготвяхме за Олимпийските игри в Лондон през 2012 година, плувахме в басейна 10 км. Не можеш да спреш - просто плуваш от единия край на басейна до другия и обратно. Плувах точно 5 часа и 3 минути. Не беше лесно, но след като го направих, си помислих, че мога да стана пилот на космически кораб без никакви проблеми, защото щеше да ми бъде много по-лесно. Чувствах се така все едно съм гребал 5 часа”, заяви Усик по време на среща с деца от Parimatch Foundation Ukraine.

Основната цел на посещението на Усик бе да подкрепи участниците в различни благотворителни програми. Фондацията работи основно с деца с увреждания и такива, които по различни причини са изпаднали в трудна житейска ситуация.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 файтър

    1 0 Отговор
    олександър са на афтара на баба му футболните гащи!
    александър се кав човекът, самият той го твърди.
    или по-важно е какво пише на лиШчето...
  • 2 асен

    0 0 Отговор
    И знамето в ръцете му е червено, ама са го преправили на компютура!