Last news in Fakti

4 Декември, 2021 13:14 1 069 0

Марио Балотели иска пак да играе за Италия

  • марио балотели-
  • италия-
  • национален отбор-
  • адана демирспор-
  • винченцо монтела

От началото на сезона 31-годишният Балотели има 15 мача за Адана във всички турнири, в които е реализирал 6 гола и е направил 4 асистенции

Марио Балотели иска пак да играе за Италия - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на турския Адана Демирспор Винченцо Монтела разкри, че звездата на тима Марио Балотели иска да се завърне в националния отбор на Италия. Нападателят за последно бе част от "скуадра адзура" през лятото на 2018-та, когато игра в двубоя срещу Полша от турнира Лига на нациите.

Сега обаче той е мотивиран отново да заслужи мястото си в представителния тим, като се надява да бъде повикан за баражите за класиране на Световното първенство, които ще се състоят през март.

"Той успя да се адаптира към нашата схема на игра. Физическото му състояние се подобрява с всеки изминал ден. Марио работи много здраво и аз вярвам, че той може да постигне още по-голям прогрес. Балотели изрази желанието си да се завърне в националния отбор на Италия. Това много ме радва и двамата ще работим много, за да може той да постигне целта си", каза бившият нападател.

От началото на сезона 31-годишният Балотели има 15 мача за Адана във всички турнири, в които е реализирал 6 гола и е направил 4 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА