Last news in Fakti

5 Декември, 2021 17:09 10 956 66

Кметът на Симитли към Бербатов: Женчото лъже нагло и безцеремонно!

  • апостол апостолов-
  • стефан апостолов-
  • димитър бербатов-
  • бфс

Да си гледа в неговата паничка и да си оправи личните истории, да не се занимава с нас

Кметът на Симитли към Бербатов: Женчото лъже нагло и безцеремонно!  - 1
Снимка: БГНЕС

Кметът на Симитли и бивш футболен съдия Апостол Апостолов oтвърна на атаката на Димитър Бербатов, който по-рано днес изригна срещу Поли и сина му Стефан Апостолов с публикация в социалната мрежа, oзаглавена "Шуробаджанащината в БФС продължава".

"Защо напада Стефан? Синът ми има пълни права съгласно разпоредбите да бъде делегат към БФС, знаете, че беше и международен съдия. Боби Михайлов ми връщал!? Нищо не ми връща, Бербатов да се поспре малко с глупостите и лъжите. С това си необмислено изказване показва, че не познава наредбите на БФС, а има желание да управлява. Как да стане? Много злоба и ненавист към нас, но ние няма да се предаваме на такива като него с женски характер", отсече Апостол Апостолов пред БЛИЦ.

"Не му прави чест да говори подобни неща. Бях на срещата с Бербатов, която беше организирал с клубовете в Благоевград и региона преди конгреса. Три часа говорихме тогава, молеше ми се да го подкрепим. Аз им обясних как се прави конгрес и право в очите им казах, че не са те хората, които ще оправят футбола в България. Особено пък женчото Бербатов, който нагло и безцеремонно лъже клубовете, обяснявайки им, че нямало да плащат такси за съдии, за охрана, безплатни треньорски курсове щяло да има, както и още много други лъжи, с които ги омайваше на срещите. Това са пълни глупости, БФС да не е Майка Тереза, че да издържа клубовете", продължи Поли.

"Искам да попитам Бербатов как така докато никой не му знаеше телефона и никой не можеше да разговаря с него, и като се кандидатира започна да си раздава номера навсякъде, и да звъни на хората и да ги моли. Да, моли се на президентите на малките клубове. Казва им "Моля ти се, подкрепи ме, да не ставам за смях!". Неговото неистово желание да стане президент на БФС е най-вече, за да си надмогне егото. Довчера никой не го познаваше, не комуникираше с хората, а сега се моли да го подкрепят. Сега е по-хрисим от папата, само и само да си задоволи егото.

Много злобее. Не може да кажеш в залата пред конгреса, че е честно, почтено, след което да започнеш така грозно да критикуваш. Той го обърна на война. На срещата ми с него в Благоевград преди конгреса му обясних, че не може да се опре дори на малкия пръст на Боби Михайлов. Бербатов е егоцентричен женчо! Женчовците не могат да управляват футбола ни и не трябва да бъдат допускани", отчете Апостолов.

"Аз открито си казвам, че съм зад Михайлов. Той категорично е по-добрият вариант. Злобните хора, тези които не могат да си надмогнат егото, трудно биха се наместили в БФС", подчерта бившият футболен съдия.

"Още не съм разбрал какви промени ще правят в БФС. Със злобата и постоянните атаки той и екипът му показват, че въобще не им е ясно как се ръководи футбола. На първата ми среща с него ми каза: "Толкова ли не можа да се сетиш за мен и да ме издигнеш за президент на БФС?". Той се кара на хората по телефона защо не го били издигнали. Какво иска - да му кажат: "Ела, заповядай, стани президент на БФС". Не се управлява така. Нужен е позитивизъм и добри намерения, а при него е само злоба. Той го превърна във война, злоба, ненавист, откровени лъжи, нямам думи", възмутен е Апостолов.

"Да си гледа в неговата паничка и да си оправи личните истории, да не се занимава с нас", посъветва го Поли.

"Искам също да го попитам защо кара клубовете, предимно малките, лъжейки ги, да делегират правомощия на адвокатската кантора, с която работи? След като те делегират права, после Бербатов и хората му ще си правят каквото искат след това, и то без клубовете да са съгласни. Това нормално ли е? Няма по-голяма измама! Да лъжеш по този елементарен и безцеремонен начин хората - ръководителите на малките клубове, и после да се подиграваш с тях. Да, това прави Митко Честния. И да не ми отваря устата, че мога да кажа още много неща за него и цялото му обкръжение. Може да е бил велик футболист, но е много малък човек. Аз не съм злобен като него, мисля му само доброто. Да е жив и здрав и да престане да злобее и да се пази, че злобните хора ги лови повече ковида", завърши кметът на Симитли.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 63 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фончо 1

    51 101 Отговор
    Който е тръгнал срещу Поли от Симитли - не го чака добро! Вече знаем какво направи на Бойко Борисов, а Митко ще му дойде дюшеш…

    Коментиран от #42

  • 2 Кръсник

    45 101 Отговор
    Не знам какви са отношенията на тоя с ББ но Бербатов може и шамари да яде.
  • 3 Левски 1914

    36 91 Отговор
    Бербатов си бил присадил коса ми той незнае ли , че на празна плевня покрив не и трябва.

    Коментиран от #6

  • 4 Джендо

    24 81 Отговор
    Поли наистина обича да феминизира мъжлета, а Митко има всички качества да се прояви в тази сфера!
  • 5 JEFF

    172 8 Отговор
    Типичен гербаджийски стил на говорене и държане. Той какъв беше на Борисов ?

    Коментиран от #13

  • 6 Абе

    86 4 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    Те и Михайлов и Сираков си присадиха..

    Коментиран от #39

  • 7 Неутрален

    144 6 Отговор
    Абе не знам бербатов какъв е,ама и вас ви видяхме каква стока сте.
  • 8 Маскираният Бербо

    102 8 Отговор
    Плаче си тоя за един хубав съд!
  • 9 Антигербер

    138 5 Отговор
    Герберски б о к л у к.
  • 10 възмутен

    152 14 Отговор
    Женчото⁉️ Що за просташки език и обидни епитети използва този измислен "кмет"? Как може такива простаци да заемат такива отговорни длъжности в България❔❓❔

    Коментиран от #29

  • 11 мдааа

    132 8 Отговор
    Типично комплексарско герберско изказване на герберски кмет, който няма качества да е кмет! На какво учи децата си този простак, на арогантност и простащина?

    Коментиран от #16

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 сила

    26 1 Отговор

    До коментар #5 от "JEFF":

    СЪПРУГ
  • 14 Рей

    117 7 Отговор
    Това гнусно определение към един достоен българин ако беше изречено в Германия или Франзия, този кмет вече щеше да бъде осъден и нямаше да е повече кмет. На този му липсва елементарна култура на поведение, вие кмет сте го направили.

    Коментиран от #24, #51

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 сила

    122 2 Отговор

    До коментар #11 от "мдааа":

    ДЕТЕНЦЕТО МУ ИМА СНОП ФАЛШИВИ ДИПЛОМИ И НЕ МОЖЕ ДА ЧЕТЕ....за писане да не говориме,обаче беше депутатче от гробарите
  • 17 Към Бербатов

    74 1 Отговор
    Не съм ти фен, обаче на твое място на обратния щях да му оправя посоката!
  • 18 хахаха 😅

    110 2 Отговор
    Някои и костюм и вратовръзка да сложат, си остават същите простаци и чобани като този кмет.
  • 19 Историк

    93 2 Отговор
    Това ли е кмето дето таковаше ББ?

    Коментиран от #23

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 тотю кауньо

    104 3 Отговор
    Тоя самозабравил се симитлийски феодал продължава да се изявява като недосегаем, но.... Наближава и неговата коледа!!!
  • 22 Гост

    96 3 Отговор
    И ТОЯ ПАЛЯЧО СЕ ИЗКАЗВА.......ДЕТО,ТОЛКОВА ГОДИНИ ПРИМАТА ОТ БАНКЯ ГО ,,БУТА,, НЕГО И СИНА МУ,ПОНЕЖЕ С НЕЩО ГО ДЪРЖИ ЗА ,,ТОПКИТЕ,, ОЩЕ ОТ МУТРЕНСКИТЕ ВРЕМЕНА.....И ,,СЛУЧАЙНО,, ГО НАПРАВИ КМЕТ,СИНА МУ,СЪДИЯ И ДЕПУТАТ И ДВА ПЪТИ ,,ПЕЧЕЛИ СЛУЧАЙНО,, ОТ ТОТОТО.....НЯМА ТАКЪВ СЕЛСКИ НАГЛЕЦ....
  • 23 Не го таковаше

    42 0 Отговор

    До коментар #19 от "Историк":

    Не се пише ББ, а се пише 69! Едното Б е обратно Б!
  • 24 Левски 1914

    36 4 Отговор

    До коментар #14 от "Рей":

    Ами Бербатов ако е мъж да го осъди.

    Коментиран от #44

  • 25 офиген

    65 2 Отговор
    Алоо кмете, да използваш обиди на лична основа е най-малкото невъзпитано. Еден кмет трябва да се изказва адекватно, да води диалог на правилен български език, не на уличен или каруцарски, за да не уронва престижа на професията кмет.
  • 26 Моряк

    10 57 Отговор
    В моята мъжка професия е прието, ако някой ходи с дълго коса, лакира си ноктите, слага си фиба, рисува и се фръцка да щяло-нещяло… ами това са женски работи! Бербатов е като капризна жена, а мърмори повече от селски даскал и бръснар!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Гражданин

    69 1 Отговор
    Този дали разбра, че ГЕРБ вече не са на власт и дните на перуката са преброени.

    Коментиран от #30

  • 29 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    57 1 Отговор

    До коментар #10 от "възмутен":

    Виж му мутрата на Този,апостолов....какво очакваш от такъв ПроЗЗЗтак????Да бъде Айнщайн,ли???такива Простаци ,трябва да бъдат елиминирани от обществения живот и оставени да се изевяват в кръчмите на село!
  • 30 Левски 1914

    10 24 Отговор

    До коментар #28 от "Гражданин":

    Михайлов НЕ Е от герб ако беше Борисов нямаше до поставя условия, а това определение за Бербатов сме го слушали и от бат Венци Стефанов така, че определението е правилно.
  • 31 Едно към едно

    42 0 Отговор
    Поли и син са като тризначките от Благоевград! Имат точно толкова акъл и са точно толкова агресивни и нагли!
  • 32 Гост

    35 0 Отговор
    Ама и на този Селчо ще му дойде времето.
  • 33 Tito

    44 0 Отговор
    Този крадливец е за затвора мизерник и нагаждащ а синето му срича в парламента.
  • 34 БРАВО

    34 0 Отговор
    КМЕТА НА СИМИТЛИ, той ли е над всичко,.. до днес кмет, ама утре не е... Само смехории пускате,... я му пуснете на тоя кмет ДАНС та да поснася МАЛКО
  • 35 роро

    35 1 Отговор
    Едни от най очевидните купувачи на гласове за ГЕРБ са в Симитли и сещате се кой ги организира. Няма как някой да ме убеди, че синчето на този "супермен" може по нормален начин да получава по 90-95% преференции от всички гласували за ГЕРБ в района. Става дума явно за организиран и контролиран вот от "тати", да осигури на трудно четящото си синче депутатски пост. Все още стои в Ютуб опита му да прочете една страница от проекто закон. Вижте клипа и пак защитавайте Михайлов. Перуката може да не е от ГЕРБ, но за да оцелее се обгради с депутати от ДПС и ГЕРБ. Камен Костадинов от ДПС му е даже в изпълкома на БФС сложен
  • 36 нйко

    24 0 Отговор
    МАФИЯТА на Боби е много яка . Старите мутри са много богати . Трудно ще е на младите , но и старите все някога ще си одят .
  • 37 Behemoth

    25 0 Отговор
    Любовчията се изказа....айде холъм знайме те и тебе какъв си мъжкар... ха-ха
  • 38 caca

    30 0 Отговор
    И тоя цървул е кмет...!
  • 39 Левски 1914

    2 20 Отговор

    До коментар #6 от "Абе":

    Ама и двамата са шефове , а Бербатов е прост като крив конец.

    Коментиран от #40, #46, #54

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Скорпи

    20 1 Отговор
    Номенклатура си Апостолов...от старите,лесно кокала няма да дадеш....
  • 42 Женчо

    21 0 Отговор

    До коментар #1 от "Фончо 1":

    Е Синчето, щомтрябва тате да го защитава от друг женчо хаха
  • 43 зарко

    21 0 Отговор
    Подлога на ГЕРБ. Окрадохте БЪЛГАРИЯ !!!
  • 44 ХленчоотСимитли

    20 1 Отговор

    До коментар #24 от "Левски 1914":

    Този боклук ще трябва да го съди съдът, и народа,Бербатов няма защо да си цапа името.Мишките започнаха да църкат. ХАХАХА
  • 45 8888

    8 0 Отговор
    Поли Дъ Кмета е много голям расов мъжкар, за което има публични свидетелства.
  • 46 Абе

    17 1 Отговор

    До коментар #39 от "Левски 1914":

    Бербатов направи кариера с титли и голове в силни отбори , двамата шефове никой не ги чувал след табелата на границата , а с пияния футбола удари дъното.
  • 47 Бате Гойко

    14 0 Отговор
    "Не съм от тях как Сийке"-каза бат,ти Поли. КЪШ с 200 бе,Боклук!
  • 48 Боб

    9 0 Отговор
    От приказките на този австралопитек излиза че да се молиш е лошо?! Според мен е нещо нормално... според мен не е нормално да го набиваш с 200 на някой
  • 49 Поли

    14 0 Отговор
    Поли Поли,Бербатов го знаят и на острова и в цял свят ,говориш неистини!
  • 50 ха ха ха

    13 0 Отговор
    Абе това не е ли любовника на Боци ?

    Коментиран от #58

  • 51 де юре

    10 0 Отговор

    До коментар #14 от "Рей":

    Ало овцете от Симитли , вижте какво чудо на природата сте си избрали !
  • 52 рада дълбоката

    6 0 Отговор
    "наместили в БФС", самия факт че не казва работили а наместили говори много за СЛУЖБАТА БФС . А иначе честно казано и Папата да сложат начело на българския футбол с този манталитет в тази икономическа и политическа система в близко бъдеще нищо добро не се очертава . Наивни са верующите !
  • 53 Отговор

    7 1 Отговор
    Само като гледам броя на дебилите левскари и гробари,лижещи Гъ@@за на тиквоча и у@@@ я на Апостол се чудя как все още съществува тази држава!Селски терикати които живеят в някяква си тяхна извънземна реалност,мислещи че разбират от всичко.
    Ето защо на тази територия нищо не е както трябва да е в една нормална държава!
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Реалист

    0 0 Отговор
    ЖЕНЧО:))))
  • 56 теодор

    4 0 Отговор
    Научи синът си да чете бе боклук,но и ти толкова можеш.МАЛКО ВИ ОСТАНА.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Съдията Дред

    1 0 Отговор

    До коментар #50 от "ха ха ха":

    Чак да се обичат, не вярвам. Просто задоволяват страсти в съзвучие с европейските ценности.
  • 59 ганкиното

    0 5 Отговор
    Такива като Бербатов и Киро Харвардо с наглостта си ще накарат хората да виждат предишните като цветя за мирисане и да ги искат обратно.
  • 60 Грайфер

    3 0 Отговор
    Симитли е много зле! Някой пак трябва да им напише онзи надпис , дето години стоеше над пътя за Гърция.
  • 61 Илия

    1 0 Отговор
    Само едно не мога да разбера, това леке Стефан не може ли да се защитава, а трябва тате още да го води за ръчичка.. Пък после кой бил женчо.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Далавера

    1 0 Отговор
    "Мъжкарят" не бил разбрал какви реформи щели да правят?! Ами - да е разбрал! То не е за всеки! Той и ББ още не е рабрал, че не става!
    ДБ," женчото" е голмайстор на английската висша лига!!! Не е задължително да вониш на чесън, пот и урина за да си "мъжкар". Как е синчето ти, образова ли се? Чудя се кой и защо е гласувал да бъдеш кмет?! Имате ли циганска махала?
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.