Last news in Fakti

5 Декември, 2021 19:10 3 569 12

Касано: Роналдо ми каза, че имал 750 гола, а аз само 150 и затова трябва да го уважавам

  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • антонио касано-
  • ювентус

"Скъпи, Кристиано, ти имаш всичко, така че си живей спокойно”, заяви Касано пред Bobo TV

Касано: Роналдо ми каза, че имал 750 гола, а аз само 150 и затова трябва да го уважавам - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият италиански национал Антонио Касано разкри, че суперзвездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо му изпращал съобщения заради критиките на някогашния нападател спрямо португалеца. Според Касано има само един Роналдо - Феномена, като наскоро CR7 не беше включен в неговия топ 5 за най-добрите футболисти за всички времена.

“Кристиано ми писа, казвайки ми да го уважавам повече заради това, което е спечелил, и попаденията, които е вкарал. Аз обаче не се страхувам да кажа истината. Ако трябва, ще тръгна срещу целия свят - от Папата до последния човек на Земята. Джанлуиджи Буфон дал телефонния ми номер на пресаташето на Ювентус, който пък го предал на Роналдо.

Затова той ми се обади да ми каже, че той е отбелязал 750 гола в кариерата си, а аз само 150. Обръщам се към него: “Скъпи, Кристиано, ти имаш всичко, така че си живей спокойно. Вземи пример от Лионел Меси, който не се интересува от никой друг, вместо да ми пращаш съобщения”, заяви Касано пред Bobo TV.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    25 4 Отговор
    Антонио Касано е италианския Валери Божинов. Всички го гласяха за голям футболист, ама женските и парите го провалиха!

    Коментиран от #6

  • 2 тренер

    18 9 Отговор
    Колкото и странно и нелогично да е Роналдо многократно е доказвал, че е страшен комплексар? Защо при положение, че е постигнал толкова, психиатрите да кажат!

    Коментиран от #8

  • 3 Тома

    12 9 Отговор
    Касано недей да лъжеш.Кридтиано има 800 гола и никога не ти се е обаждал.Много ниско ниво си и обиколи много отбори който те гониха за мръсната уста
  • 4 РОНАЛДО:

    7 2 Отговор
    САМО КУНЧЕВ Е ПО— ВЕЛИК ОТ МЕН👍

    Коментиран от #10

  • 5 ФАКТ

    15 5 Отговор
    ,,НЕ МОЖЕ РОНАЛДО КАТО МЕСИ...ЗАЩОТО ЗА РАЗЛИКА ОТ МЕСИ..РОНАЛДО СЕ Е ДОКАЗАЛ В 6 ОТБОРА КАТО НАЙ ДОБРИЯ..МЕСИ СЕ Е ДОКАЗАЛ САМО В ЕДНА БАРСЕЛОНА..ОТИДЕ В ПСЖ..И КАКВО СТАНА..ИЗЧЕЗНА..:)..Е КАК ДА СРАВНЯВАШ ЕДИН УНИКАЛЕН ИГРАЧ...С ЕДИН ДОБЪР ИГРАЧ,,КАТО МЕСИ..НА КОЙТО БУКВАЛНО МУ ПОДАРЯВАТ АБСОЛЮТНО ПО НЕЗНАЙНИ КАКВИ ПРИЧИНИ....АКО РОНАЛДО БЕШЕ НА 10 МЯСТО В ТАЗ ГОДИШНАТА КЛАСАЦИЯ ТО МЕСИ РЕАЛНО ВЪОБЩЕ НЕ ТРЯБВАШЕ ДА Е В НЕЯ...А ПО НЯКАКВА НЕОБЯСНИМА ПРИЧИНА ЧЕ И МУ ДАДОХА ТОПКА..АЗ ДЕТО НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ С ФУТБОЛ .Я ЗАСЛУЖАВАМ ПОВЕЧЕ ОТ НЕГО..ТОВА Е САМАТА ИСТИНА..ФУТБОЛА СЕ ПРЕВЪРНА В ПОЛИТИКА....А НЕ В ФУТБОЛ..
  • 6 Това е самата

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Вълкът":

    истина. Касано ако живееше в България, досега поне два пъти щеше да си прави нови ченета. Изключително прост и невъзпитан, а откакто някой (предполагам Бобо или Леле) му пусна мухата, че е бил изключителен, но го е провалила лудата му глава, съвсем си повярва. Изключително инфантилен тъпак.
  • 7 ха ха

    1 1 Отговор
    Уважението не може да се изисква, може само да се заслужи.
  • 8 ...

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "тренер":

    Сигурно знае и как го е постигнал...
  • 9 Кой беше анонимника кЪсано

    3 0 Отговор
    Че коментира двамата най-големи играещи футболисти? Някой помни ли го тоя жабар? 😁
  • 10 Кой от Кунчевите?!?

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "РОНАЛДО:":

    Уточни, моля, те са цял рояк гнусни насекоми... Кое точно? 😁
  • 11 F-off

    1 0 Отговор
    Тоя явно вече всички го забравиха и реши да си намери начин да го споменат по новинарските сайтове ...Жалка работа....
  • 12 Adolfio

    0 0 Отговор
    Напълно в стила на португалският селянин,да си пращат смс си с италианският селянин.После да заголят ду...та и да покажат на цял свят,какво са изс...ли.За това харесвам Меси,той никога не би направил, селски номера на никого.Просто той е над тези идиотщини,има си трима сина,занимава се с тях,има си обичаната жена (да не е манекенка,показваща си прелестите на цял свят), занимава се с нея, защото я обича....другите не го интересуват.Живее си селският живот,без да прави...селски простотии.Поне ние не сме чували такива.