Last news in Fakti

6 Декември, 2021 22:30 2 241 0

Евертън ще кърпи бюджета, като продаде най-добрия си играч

  • джордан пикфорд-
  • евертън

„Карамелите“ търсят пазар на Джордан Пикфорд

Евертън ще кърпи бюджета, като продаде най-добрия си играч - 1
Снимка: БГНЕС

Английският Евертън изпадна в немилост, след като Карло Анчелоти си тръгна през лятото, за да се завърне в Реал Мадрид, а, откакто Рафа Бенитез пое клуба, ситуацията изглежда отчайваща. Това доведе до задълбочаване и на финансовата криза, а в резултат може да се наложи отборът да се раздели с най-добрия си играч.

Британският таблоид The Sun твърди, че Джордан Пикфорд ще бъде пожертван, за да се стабилизират финансите на „Гудисън Парк“.

27-годишният английски национал от известно време е считан за най-добрия вратар на „Острова“, като дори той бе в основата на доброто представяне на Евро 2020 през лятото.

Цената му е изчислявана на около €35 млн., което е по силите на редица европейски грандове, които биха имали нужда от нов титулярен страж. Такива са Интер, където Самир Ханданович се очаква скоро да се пенсионира, Ювентус, където Войжчек Шченсни е обект на постоянни критики, и Байерн Мюнхен, където Мануел Нойер също е на преклонна футболна възраст.

„Карамелите“ биха си спестили и €120 хил. седмично от заплатата на Пикфорд, който е сред най-скъпоплатените играчи в тима в момента.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА