Last news in Fakti

7 Декември, 2021 12:27 2 685 4

Баскетболна звезда стана баща на трето извънбрачно дете, предлага 75 000 долара на майката

  • тристан томпсън-
  • сакраменто кингс-
  • нба

Този сезон се пенсионирам и повече няма да получавам такива пари,не очаквай от мен да се грижа за детето ти

Баскетболна звезда стана баща на трето извънбрачно дете, предлага 75 000 долара на майката - 1
Снимка: Instagram

Баскетболната звезда Тристан Томпсън oт Сакраменто Кингс стана баща на трето извънбрачно дете.

Няколко месеца след раздялата му с риалити звездата Клои Кардашиян жена на име Меръли Никълъс го потърси за издръжка на новороденото си.

Сметките показват, че двамата са били заедно, докато звездата все още е имал връзка с Кардашиян.

Порталът TMZ разполага с аудио запис, на който се чува, че Томпсън предлага 75 хиляди долара на майката на детето и я предупреждава да не го търси повече за пари.

"Този сезон се пенсионирам и повече няма да получавам такива пари. Не очаквай от мен да се грижа за детето ти. Вземи това, което ти давам, защото няма да има друго", казва 30-годишният играч в записа.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 PE6OGOLF4E

    1 0 Отговор
    По приинцип ако съм бременно пу си и някой черньо ми каже така,ще го залея с киселина на момента....,детето ТИ....ами то и твое бе,маймуняк потен.....ама ТЕ ТОВА СТЕ кОхите кифли...,това ВИ е мечтата...да надуете коремче от някой нискочел,шкембю с някой лев повече,и после издръжчица,молчета,Занзибарче.....ама с Тристанчо тази па ча е одарила на камък....и това го има..!