Last news in Fakti

7 Декември, 2021 22:30 1 286 1

Нагелсман: Все още гледам на Барселона, като на конкурент за титлата

  • юлиан нагелсман-
  • байерн мюнхен-
  • барселона-
  • шампионска лига

Германецът няма намерение да подаря точки на „каталунците“

Нагелсман: Все още гледам на Барселона, като на конкурент за титлата - 1
Снимка: БГНЕС

Байерн Мюнхен приема Барселона в последен мач от груповата фаза в Шампионската лига и макар „баварците“ да си гарантираха първото място, тимът ще се бори за успех, тъй като треньорът Юлиан Нагелсман вижда в „каталунците“ потенциален конкурент за титлата.

Барса все още разполага с играчи от световно ниво. Те са под напрежение в таблицата и са длъжни да победят, така че ще дадат всичко по силите си, за да го постигнат. При нас не става дума толкова за целта просто да ги отстраним, а трите точки си остават важни. Така или иначе все още гледам на тях, като на конкурент за титлата“, каза Нагелсман по време на пресконференцията преди мача, цитиран от УЕФА.

През изминалата седмица тръгнаха слухове, че играчите на Байерн ще са допълнително мотивирани за този мач, след като съотборникът им Робърт Левандовски бе пренебрегнат отново в надпреварата за „Златната топка“ за сметка на Лионел Меси. Предстои да разберем дали това е поредният слух от социалните мрежи или наистина „Баварската машина“ ще се цели в нов разгром над испанския гранд.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А бе този...

    0 2 Отговор
    ...- НагълМан...,толкова ли много е нагъл...?!?!