8 Декември, 2021 09:21 1 851 6

Гонзо си тръгнал от Локо Пд заради Крушарски

  • георги иванов - гонзо-
  • христо крушарски-
  • локомотив пловдив

Ще дойде време обаче, когато ще разкажа за последните месеци, както и длъжността, която заемах

Гонзо си тръгнал от Локо Пд заради Крушарски - 1
Снимка: БГНЕС


Трус разлюля Локомотив Пловдив преди последната среща за годината с Ботев Враца и в навечерието на "черно-бялата" Коледа. Спортният директор Георги Иванов обяви, че напуска "Лаута", като изтъкна и причините - неразбирателство с Христо Крушарски.

"Няма да продължа да изпълнявам функциите си. Най-вече заради неговото недоверие в мен. Това не е решение от вчера за днес. Трябваше само нещата да се оформят документално", обяви Гонзо пред Мач Телеграф.

"Не искам да коментирам повече, защото предстои още един мач, но искам да бъда чист пред себе си и феновете на Локомотив. Ще дойде време обаче, когато ще разкажа за последните месеци, както и длъжността, която заемах. Работата, която вършех, или неработата", допълни Иванов.

Още през лятото се появиха слухове, че ситуацията около "синята" легенда не е добра, като дори се заговори, че Иванов ще напусне УС на клуба, за да отвори място за инвеститорите от колекторска фирма, която проявяваше интерес към "смърфовете".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    11 1 Отговор
    Клошарски му спряхме държавните поръчки и ще рови по кофите.Повече няма да бие шамари на протестиращи жени на 6 ти септември.
  • 2 рамбо

    3 8 Отговор
    Инджинера Гонзо са му спрели джобните иначе нямаше да го има тоя рев
  • 3 Гонзовица

    3 2 Отговор
    Влече го към София.Аха не е забравил за мене.
  • 4 Лост

    2 5 Отговор
    Излиза, че половин година нищо не е правил и мислил, мислил, мислил. А заплата ще вземе ли?
  • 5 17 10

    2 0 Отговор
    Гонзо е човек със здрави нерви, но явно простотията на каруцаря му е дошла в повече!
  • 6 Гонзо

    1 1 Отговор
    Абе Гонзалес защо не казваш,че те ловят няколко пъти да си пиеш уискито още в 9ч сутринта и преди мачовете също. На Крушата му е писнало у ти би шута