Last news in Fakti

8 Декември, 2021 18:00 896 0

Венислав Антов: Първата победа срещу Амщетен е добро начало

  • венислав антов-
  • левски-
  • амщетен-
  • чалендж къп

Левски е много близо до 1/8-финалите на Чалендж къп

Венислав Антов: Първата победа срещу Амщетен е добро начало - 1
Снимка: Circle Media

Левски стартира с победа участието си в Купата на претендентите, след като спечели първия 1/16-финал срещу австрийския Амщетен с 3:0 (25:19, 25:18, 25:14). Днес от 18:30 ч. е реваншът, който ще се излъчва пряко по B1B Box.

Венислав Антов завърши мача вчера с 14 точки, най-много от играчите в Левски плюс 60% ефективност в атака. Предлагаме ви краткия му анализ за първия мач срещу Амщетен.

В началото на срещата имах малки притеснения дали ще ни тръгне играта, все пак за първи път играем в европейски турнири и не очаквах толкова лесна победа. Левски разполага с много опитни играчи, които много помагат на нас, по-младите. Но това е начинът да израстваме“, заяви Антов.

Трудно ми е да замествам контузения ни капитан Боян Йорданов, но се опитвам да се възползвам от този шанс. Боян много ми помага, той е отличен ментор, помага ми технически и психически, това е много важно да важните мачове“, каза още той.

Левски има голям потенциал, можем да стигнем далеч в европейските турнири, но трябва са се сработим още по-добре. Този сезон нашето първенство е на ниво, което е достатъчно добро, за да ни подготви за мачове в Европа. Искаме да стигнем максимално далеч в Купата на претендентите, като мачовете срещу Амщетен са само първата крачка. Но първата победа е добро начало”, допълни топ реализатора на „сините“.

Втората среща между Левски и Амщетен от 1/16-финалите в Купата на претендентите може да гледате днес на живо от 18:30 часа по B1B Box.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА