Last news in Fakti

8 Декември, 2021 19:30 1 131 1

Коронавирусът спря един от най-добрите ни плувци за Мондиала в Абу Даби

  • плуване-
  • йосиф миладинов-
  • covid-19

Йосиф Миладинов все още страда от последствията на вируса

Коронавирусът спря един от най-добрите ни плувци за Мондиала в Абу Даби - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-добрите плувци у нас Йосиф Миладинов няма да участва на Световното първенство в плуване в малък басейн в Абу Даби, благодарение на последствията от COVID-19, научихме от bTV.

Спринтьорът ни прекара вируса през миналия месец, но ето, че седмица преди старта на турнира не се чувства в достатъчно добра кондиция, за да се състезава за България.

За Мондиала все пак под български флаг ще се състезават Антъни Иванов, Любомир Епитропов, Йордан Янчев, Калоян Братанов, Диана Петкова, Калоян Левтеров, Габриела Георгиева и Жанет Ангелова.

Световното ще се проведе в периода 16-21 декември.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    3 0 Отговор
    Ковид мен не може да ме спре, защото всяка вечер ме ваксинират патладжаните от махалата.