Last news in Fakti

8 Декември, 2021 23:00 1 354 6

Станислав Генчев: Едната точка не отговаря на нашите амбиции в Европа

  • станислав генчев-
  • лудогорец-
  • мидтиланд-
  • лига европа

Наставникът на Лудогорец иска победа за честта си отбора си

Станислав Генчев: Едната точка не отговаря на нашите амбиции в Европа - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец приема Мидтиланд в последен мач от групите на Лига Европа, като българският шампион влиза в срещата с една-единствена точка в актива си. Това определено разочарова Станислав Генчев и той си постави за цел да увеличи актива на 4 в името на клубната чест и достойнство.

Мачът с Мидтиланд е за престиж. Само една точка имаме, което не отговаря на нашите амбиции. Целта ни сега е да завършим кампанията с победа“, каза наставникът по време на пресконференцията в Разград, цитиран от клубния уеб-сайт.

Старши-треньорът призна единствено, че Брага е бил отборът, който е надиграл „орлите“, докато във всички останали мачове тимът му е стоял равностойно на противниците.

Лудогорец и Мидтиланд играят в четвъртък от 22:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Егати медйите

    0 1 Отговор
    Всичко продължава да се кланя на ГЕРБ освен вас и още 2,3 медйи. Ужасът продължава!!!
  • 2 Дааа

    3 1 Отговор
    Според мен си е напълно справедлива тази една тока ,вашите амбиции може да са и шампионска лига да спечелите но....едно са амбициите друго е реалността.

    Коментиран от #4

  • 3 ДРАКОН

    1 0 Отговор
    УСПЕХ
  • 4 xXxX

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Дааа":

    За жалост гледах всички мачове досега (без домакинството на Брага) и мога да кажа, че 1 т. е най-доброто, което Лудогорец заслужава с оглед на показаното. В нито една среща, дори тази със спечелената точка, отборът нямаше идея какво прави на стадиона.

    Всякакви други коментари се разминават с реалността - с доста. Успех в тоя мач, ама проблемът им е от 2017 г. и хич не изглежда да са почнали да го решават конструктивно. МИналия сезон в ЕКТ, ако беше дъното, сега са пак на него.
  • 5 Реалист

    1 0 Отговор
    ЗАКРИВАЙ КАТУНА
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.