Last news in Fakti

9 Декември, 2021 09:17 2 695 10

Ас на ЦСКА иска да напусне клуба

  • цска-
  • греъм кери-
  • футбол

Кери бе освободен от ЦСКА, за да се прибере в Ирландия

Ас на ЦСКА иска да напусне клуба - 1
Снимка: БГНЕС

По всяка вероятност Греъм Кери ще напусне ЦСКА след края на полусезона в родното първенство. Ирландецът вече е провел разговор със собственика на клуба Гриша Ганчев, в който е отправил молба договорът му да бъде прекратен, ако здравословното състояние на съпругата му не бъде подобрено в близките дни преди Коледа, пише „Мач Телеграф“.

Кери бе освободен от ЦСКА, за да се прибере в Ирландия, и ще пропусне срещите с Рома и Черно море. Все още няма информация кога халфът ще се върне в България.

Ако се стигне до раздяла между Кери и клуба, халфът вероятно ще си търси отбор на Острова. Не е изключено той да се завърне в бившия си клуб Плимут Аргайл. Договорът му с „червените“ е до 30 юни 2022 година.

„Възможно е Кери да не вземе участие повече през този сезон. Ние приемаме нещата такива, каквито са. От морална гледна точка ние нямаме право да го задържим, въпреки че се намираме в много тежка ситуация и точно хора като Кери и Варела са ни много необходими“, коментира Стойчо Младенов.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 така, така

    2 0 Отговор
    Е добре де, толкова ли е трудно да проучите какво точно е здравословното състояние на съпругата му, господа журналисти? Колко време още ще пишете с догадки? Догадките не са информация, а утре пак ще претендирате, че уж сте информативна медия.

    Коментиран от #2

  • 2 Хубчев

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "така, така":

    Какво значение има да се бъркаме в личните трагедии, може да е рак примерно. Но това са само догадки, затова има договори, но над всички договори и пари са морала и дистойнството!!! Чест прави на ръководството на ЦСКА че влиза в тежкото положение на играча. Като Левскар ще кажа обратен пример на мизерника Хубчев да има договор, но липса на всякакво достоинство е при нулеви резултати да искаш пари които не си заработил. Както се казва в една детска песен въпрос на мъжка чест не на игра!

    Коментиран от #3, #9

  • 3 Вили Вуцов

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хубчев":

    Не си прав , Хубчев си заслужава парите както всички негодници който чакаха на опашка да си вземат парите от ЦСКА при фалита , тогава викахте като селски глашатай че си ги заслужават всякакви мизерници с по 30 мин. игра и с по един мач като Баладо , Мадам БА и други анонимници, затова си ПЛАТЕТЕ НА Хубчев.

    Коментиран от #4

  • 4 Хубчев

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Вили Вуцов":

    Хубчев заслужава изработеното и той си го е получил. Той иска неизработено за година напред плюс лихви. Ясно че ще му платим, но той е изтрит от паметта на Левски. Няма място в празниците и честванията на клуба. Човек без чест и достоинство няма право да петни името на апостола. Все пак темата е друга евала на ръководството на ЦСКА София явно положението е сериозно с жена му.

    Коментиран от #5

  • 5 Вили Вуцов

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Хубчев":

    Стига злоупотребявахте с името на апостола все пак не сте го патентовали , а и апостола едва ли щеше да приеме пари от фесовете и да тарпи ДС агенти да командват клуба.Вие сте супер наглеци и мизерниците на БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА.

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Хубчев

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Вили Вуцов":

    Ние сме приели това име а не Левски да ни го е дал!!!Така че приемането на това име само задължава привържениците и футболистите да имат чест и идеал като апостола, но обратното Васил Кунчев не поема никакви негативи от недостоини действия на клуба. Същото е и с ЦСКА София вие се кълнете в червената пвтолъчка и идеалите на червената армия, даже имате паметник на центъра. Тоза са вашите идеали, въпреки че червената армия не и пука за вас.
  • 7 Инджов

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Вили Вуцов":

    Като Александър Томов, Илия Павлов, Гриша Ганчев и Юлиян Инджов ли? Та Илия Павлов и сегашният ви Юлиян Инджов са създадени от Ахмет Доган😊.
  • 8 Оф брее

    0 0 Отговор
    Темата не е ръководството на ЦСКА. Темата е за журналистите, които не са проучили новината, за която пишат. За тяхната надница какво да кажем. Дали има значение или не, всеки ще си реши поотделно сам за себе си. Медиите не трябва да ни натрапват мнение, медиите трябва поне да се опитват да информират. Какво толкова се иска за целта от един журналист, освен желание и познания по английски.
  • 9 ...

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Хубчев":

    Болестта не е трагедия. Много често тя ни и преражда, за да се научим да живеем. Значи ако жена му претърпи инцидент и изпадне в кома, затова ще пишат, ала иначе за една болест ще бъде неуместно? Що за виждания са това? Въобще не виждам как тази информация ще накърни достойнството на Кери. А феновете имат право да знаят през какво преминава.
  • 10 X3mist

    1 1 Отговор
    Дано си реши проблемите Кери, а също така и семейството му! Здраве им желая от сърце! Само ЛЕВСКИ!