Last news in Fakti

9 Декември, 2021 11:25 3 449 7

Крушарски: Локо Пд има още един собственик

  • христо крушарски-
  • локомотив пловдив

Имам вече финансов партньор, който влиза 50-50 с мен

Крушарски: Локо Пд има още един собственик - 1

Пезидентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски обяви в предаването „Домът на футбола“ по DIEMA SPORT, че тимът вече има нов собственик. Той заяви, че има нов финансов партньор, който влиза 50:50 и ще осигурява половината от бюджета на клуба, който е 4.5 милиона лева.

„Имам вече финансов партньор, който влиза 50-50 с мен. От миналата седмица вече имам партньор, за който ще разберете скоро. Тази година ще нулираме разходите за Локомотив. Преди време започнах да говоря, че ще започна да печеля. Миналата година имах под 2 милиона разходи, а тази година разходите ще са нулеви. Много хора не вярват в това. Бюджетът на Локомотив е 4.5 милиона лева. Нашият бюджет не скача драстично. Ще управляваме заедно с новия човек. От миналата седмица вече сме партньори. Обновихме управителния съвет, той има двама човека в него. Ще има много промени. Ние не сме толкова богати, че да пилеем. Ще намаляваме разходите и ще увеличаваме приходите. След Гонзо спортен директор няма да има. Ще търсим мениджър, засега Тунчев ще изпълнява тази роля“, заяви Крушарски пред DIEMA SPORT.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Удивен

    9 2 Отговор
    Крушарски е голяма циция и не знам човек на който не му се дават пари се занимава с футбол.

    Коментиран от #6

  • 2 ГОНЗО

    11 0 Отговор
    Значи ставате трима: Бойко Борисов, ти и новия-стар /Креди-мреди/! Само едно се чудя, до кога ще ви търпят феновете на този голям клуб? Кога ще вземат сопата? Политиката на Крушарски е да оформя всичко като ЗАЕМИ от клуба към него, а всички трансфери минават през агенция с дребни плащания за клуба - до 50 000 ЕВРО. До тук е откраднал над 2 мнл. ЕВРО, а клуба му дължи над 10 млн. лв.

    Коментиран от #4

  • 3 кочо

    6 1 Отговор
    Надай се дедо.......... !!! Компир ти да не си създал перпетуум мобиле !!!??? Кой бос печели ЧЕСТНО от футбол ???
    Прави си там "ракетите" и не се меси във футбола ! В БГ футболът всички искат да печелят като в " Барселона " и д.р. , а да играят колкото да не заспят !!! И ние като монголците едно време "строим" социализъм , направо от недоразвития феодализъм !!! Компир бъди много по-скромен !!!
  • 4 Математика

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "ГОНЗО":

    Хахаха добър ден. Така правиха и Васил Божков и Спас Русев в Левски. Така прави и сега Гришата в ЦСКА. Няколко дружества все негови прехвърля пари, задължения от едното в другото. Бизнесмените затова са богати щото са скръндзи те като дават искат да вземат по 5.
  • 5 Тома Неверни

    0 0 Отговор
    Добре го даваш!
  • 6 Фатков

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Удивен":

    Защото го ,, назначиха,,! Искаш бизнес с държавата ,ставаш собственик на отбор ,който ти кажем.
  • 7 Фатков

    3 0 Отговор
    Преди време Левски вървеше в пакет с Мтел ,после с Виваком. ЦСКА с Кремиковци и т.н.