Last news in Fakti

10 Декември, 2021 10:42 4 342 4

Американци шокираха Лудогорец със 7,3 милиона долара за искан футболист

  • хани мукхтар-
  • лудогорец-
  • млс-
  • нешвил

Някои дори твърдят, че договор за играча може да бъде сключен до дни, но това обаче надали ще се случи

Американци шокираха Лудогорец със 7,3 милиона долара за искан футболист - 1

Лудогорец ще трябва да се бръкне доста дълбоко, ако иска да има в състава си офанзивния халф Хани Мукхтар. Той е собственост на клуба от МЛС Нешвил. Медиите в САЩ вече разпространиха информации, че разградчани се интересуват от германеца. Някои дори твърдят, че договор за играча може да бъде сключен до дни. Това обаче надали ще се случи.

Причината за това е, че цената на 26-годишния бивш германски младежки национал е 7,3 милиона долара. Това е сумата, която американците са поискали от "Орлите", за да се разделят с този играч. От Лудогорец обаче едва ли ще извадят подобна сума. Още повече, че договорът на Мухтар с Нешвил е до края на 2022 година.

През този сезон Хани Мукхтар е изиграл 33 мача, като има 19 гола и 10 асистенции на сметката си. Той е роден на 21 март 1995 година в Берлин, висок е 173 см. Носил е екипите на местния Херта, Бенфика, Ред Бул Залцбург и Брьондби. За датчаните играе 4 години, преди да отиде в Нешвил.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината днес

    5 0 Отговор
    Егати смешката ..купуваш някви дето слизат на дъното и правиш отбор...е за това футбола трябва да се закрие...иначе искат пари от младите момчета в България да ги видят ..гняс
  • 2 Войникът

    3 1 Отговор
    Мен ме шокираха също Американците с исканата сума от толкова милиярди за самолети на Нас Българите,които сме членки на НАТО и сме им предоставили и продължаваме да предоставяме военни бази ,а още повече сме на ключово стратигическо място от към територия!
  • 3 Дупедавци сме

    1 0 Отговор
    Кво се шокираш като сме им сме надупили от 30години,ще ни боцкат както си искат
  • 4 Хари МакГуаиър

    1 0 Отговор
    Домуса ще нареже още някой кораб за скраб.